Web Analytics
More
    Reklāma

    Bolt Tallinā atklāj ēdienu piegādes pakalpojumu

    Jaunākie raksti

    Eiropas transporta pakalpojumu platforma Bolt (iepriekš Taxify) šodien Tallinā atklāj ēdienu piegādes pakalpojumu Bolt Food. Šobrīd uzņēmums jauno pakalpojumu uzsāks Tallinā, taču jau tuvākajos mēnešos plānots servisu piedāvāt arī Latvijā, Lietuvā un Dienvidāfrikā.

    “Bolt aplikāciju visā pasaulē izmanto vairāk kā 25 miljoni lietotāju un mūsu klienti aktīvi interesējas par ēdienu piegādes pakalpojumu. Tas ir viens no pakalpojumiem, kurā uzņēmumam ir jāiegulda īpaši rūpīgs darbs, lai piedāvātā tehnoloģija un aplikācija būtu klientiem ērti lietojama un saprotama. Mūsu starptautiskā pieredze un infrastruktūra dod mums būtiskas priekšrocības.

    Reklāma

    Pateicoties mūsu transporta platformas efektivitātei, Bolt platforma var nodrošināt labāko piedāvājumu gan pasažieriem, gan vadītājiem. Mēs vēlamies ieviest šo domāšanas veidu arī ēdienu piegādes nozarē, piedāvājot gan zemāku piegādes cenu, salīdzinājumā ar citām platformām, gan vienlaikus arī nodrošinot,  iespējami labāko atbalstu Bolt kurjeriem. Turpretī restorāniem lielākā vērtība ir mūsu pastāvīgo klientu bāze un cilvēki, kuri jau uzticas mūsu zīmolam,” stāsta Bolt galvenais produktu vadītājs, Jevgenijs Kabanovs (Jevgeni Kabanov).

    Lai izmantotu jauno ēdienu piegādes pakalpojumu, nepieciešams lejupielādēt aplikāciju Bolt Food. Lietotne piedāvās tuvākos restorānus, ņemot vērā klienta atrašanās vietu. Šobrīd pakalpojums tiks uzsākts Tallinas centrā, taču pavisam drīz piegāde tiks nodrošināta arī citos pilsētas rajonos, un jau tuvākajā laikā varam to gaidīt arī Latvijā.

    Bolt bija pirmā transporta pakalpojumu platforma, kas 2018. gadā savā lietotnē iekļāva arī elektriskos skrejriteņus. Bolt ienākšana ēdienu piegādes nozarē iezīmē būtisku platformas paplašināšanos. Vairāk par Bolt Food var uzzināt vietnē – food.bolt.eu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Viktora noslēpums
    21.08.2019 16:42

    Visu laiku šķita, ka Wolt ir kaut kas no Bolt.. Laikam jau nē..

    Fedja
    21.08.2019 16:46

    Bolt= skrūve :)

    Astro
    21.08.2019 23:24

    Transporta platforma!!! :-) Vai nav par šerpu teikts? Taksis – vabolīte, divriči un atnest paiku no bodes… Es saprotu – iespēja nopelnīt, bizness, bet ne jau platforma! Tad jau es savus vienpersoniskos pakalpojumus sākšu dēvēt par kkādu korporatīvo piedāvājumu.

    itanium
    22.08.2019 10:01
    Reply to  Astro

    Tiešākajā veidā platforma, jo Bolt saved kopā pārvadātājus/piegādātājus ar klientiem, paši nenodrošinot pārvadāšanas/piegādes pakalpojumus kā tādus.

    Astro
    23.08.2019 01:31
    Reply to  itanium

    Tas saucas – starpnieks.

    Reklāma