Web Analytics
More
    Reklāma

    Minecraft iegūs ekskluzīvu vizuālo noformējumu Nvidia RTX videokartēm

    Jaunākie raksti

    Mojang kopā ar Nvidia izziņojuši spēles Minecraft vizuālo uzlabojumu pakotni, kas būs pieejama Nvidia RTX videokaršu lietotājiem spēles Windows 10 versijā.

    Vēl 2017. gadā tika paziņots, ka ļoti populārā spēle Minecraft tiks pie bezmaksas vizuāliem uzlabojumiem, kas tika nodēvēti par Super Duper Graphics Pack. Diemžēl pirms nedēļas tika izziņots, ka Minecraft fani var šo papildinājumu negaidīt, jo tas ir atcelts. Super Duper Graphics Pack vietā būs Ray-Tracing uzlabojumi, bet Super Duper Graphics Pack bija paredzēta kā bezmaksas uzlabojums Xbox un visiem Windows lietotājiem.

    Reklāma

    Tīmeklī jau izskanējušas domas, ka Minecraft Ray-Tracing uzlabojumi būs vizuāli iespaidīgākais Nvidia RTX videokaršu iespēju paraugs. Minecraft pratīs atspoguļoti spīdīgos materiālos visu apkārtējo vidi un spēlētāja varoni, tāpat tumsā spīdēs lava, un Saules stari rotaļāsies bērzu lapotnē.

    Minecraft Ray-Tracing uzlabojumi būs maksas pakotne, tā nonāks pie spēlētājiem kaut kad 2020. gadā. Pagaidām nav zināms, cik prasīgi būs Minecraft Ray-Tracing uzlabojumi. Iespējams, tie normāli darbosies tikai ar RTX 2080 Super un RTX 2080 Ti videokartēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DMG
    20.08.2019 14:43

    Kāpēc tieši Minecraft? Tā šobrīd ir populārākā spēle? Grafikas ziņā tā noteikti nav nekāds piemērs, kā parādīt videokartes spējas.

    Kursors.lv
    20.08.2019 15:04
    Reply to  DMG

    Sataisīja ray tracing versiju vecajam labajam kveikam un tagad ķērās pie Minecraft :)

    Reklāma