Web Analytics
More
    Reklāma

    Google testējot Android versiju podziņtelefoniem

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda uz Google vēlmi papildināt savas kabatas arī ar podziņtelefonu lietotāju palīdzību – Google grasoties izstrādāt operētājsistēmu arī dumjtelefoniem bez skārienekrāniem. Jau šobrīd noplūdis attēls, kur vecā Nokia telefonā darbojas Google operētājsistēma.

    Lietotāja saskarne pielāgota podziņām, Google jau paspējusi iedēstīt podziņtelefonā YouTube un Chrome tīmekļa pārlūku. Visticamāk, Google pati vēlēsies rīkoties ar podziņtelefonu operētājsistēmas atjauninājumiem, lai ceļā nestātos ražotāju slinkums un citi faktori.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināms, kad Google varētu sākt piedāvāt operētājsistēmu podziņtelefonu ražotājiem.

    Google podziņtelefonu operētājsistēmai jau šobrīd ir spēcīgs konkurents KaiOS. Tiek lēsts, ka KaiOS visā pasaulē lieto aptuveni 100 miljoni cilvēku, lētākie KaiOS telefoni maksā no aptuveni 20 dolāriem. KaiOS spēj darbināt Facebook, Twitter, YouTube Google Maps, Google Assistant, Google Search un tikko arī izziņots pilnvērtīgs WhatsApp.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    23.07.2019 19:40

    Kāreiz ieraugot virsrakstu iedomājos – Google būs pielecis, ka pasaulē ir nu ļoti daudz mobilo telefonu lietotāju, kuri lieto podziņtelefonus (bez Android) principa, finansiālu (visbiežāk) vai citu iemeslu dēļ. Nu lai mēģina, taču lai to izdarītu, esošais Android būs ļoti ļoti jāapgriež vai jārada kaut kas principā jauns.

    Reklāma