Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Mi A3 gaidāms ar AMOLED ekrānu un trim galvenajām kamerām

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka Xiaomi Mi A3 viedtālrunis, visticamāk, tiks izziņots jau šajā nedēļā, tas tiks pie vairākiem ļoti jūtamiem uzlabojumiem. Xiaomi Mi A3 pamatā vēl arvien būs gana lēts, bet spējīgs Android One viedtālrunis bez Xiaomi izstrādātās saskarnes.

    Xiaomi Mi A3 tiks pie AMOLED ekrāna ar ūdens piles formas izgrauzumu pašiņu kamerai, kā arī jaunais Xiaomi Mi A3 būs glītāks par pirms aptuveni gada izziņoto Xiaomi Mi A2 modeli. Jaunais Xiaomi Mi A3 būs pieejams zilā, pelēkā un baltā krāsā.

    Reklāma

    Tiek lēsts, ka Xiaomi Mi A3 saņems Snapdragon 665 procesoru kopā ar 4 GB RAM un 64 GB vai 128 GB atmiņu. Viedtālruņa aizmugures daļā būs 48 megapikseļu + 8 megapikseļu + 2 megapikseļu galvenās kameras.

    Xiaomi Mi A3 iznāks ar Android 9 Pie, bet Android Q atjauninājums gaidāms kaut kad rudenī. Viedtālruni darbinās 4030 mAh akumulators ar 18 W ātro uzlādi. Plānotā cena – zem 300 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    16.07.2019 09:09

    “Xiaomi Mi A3 būs glītāks par pirms aptuveni gada izziņoto Xiaomi Mi A2 “? Ja nav izgrauzuma, tad nav vairs smuks?Man personīgi Mi A2 bez izgrauzuma patīk labāk kā Mi A2 lite ar izgrauzumu.

    Mārtiņš
    16.07.2019 09:28

    Eh, to pašiņu kameru varēja vispār mest ārā un tās vietā ielikt spoguli telefona aizmugurē, lai narcisi var skatīties un pašoties uz nebēdu.

    Bet gaidu no Xiaomi kaut ko lētā gala augšpuses segmentā ar tīru Android (cerams, ka tas automātiski nozīmēs mazāk sīku programmatūras kļūdu, kas parasti Xiaomi vajā ilgi pēc ierīču izlaišanas tirgū) NFC un stereo skaņu.

    Tasesmues
    16.07.2019 12:13
    Reply to  Mārtiņš

    Bet ja Tava ome no Varakļāniem Tev pa Skype piezvana, ko tad?

    Reklāma