Web Analytics
More
    Reklāma

    Kā mūsdienās mainījusies apgaismojuma nozīme, iespējas un funkcijas

    Jaunākie raksti

    Ja ir kas tāds, kas noteikti nepieciešams katrās mājās, tad tie ir gaismas slēdži un elektrības rozetes. Un, lai gan tie parasti ir neliela izmēra, tomēr spēj atstāt lielu iespaidu. Mēs visi nenogurdināmi rūpējamies par tīrību un kārtību savā mājoklī, tomēr ne vienmēr varam pasargāt elektrības slēdžu paneļus – tie nolietojas, pamazām tiek saskrāpēti un izbalē. LIVOLO skārienjutīgie rūdītā stikla paneļi ir izturīgi pret skrāpējumiem un ļoti viegli tīrāmi.

    Turklāt elektrības slēdžiem vairs nav tikai praktiska nozīme – tie spēj atspoguļot Jūsu personību visā mājoklī, piesaistīt uzmanību un kļūt par lielisku dizaina elementu.

    Reklāma

    Tomēr galvenais elektrības slēdžu mērķis vēl joprojām paliek nemainīgs – pasargāt Jūs un sniegt drošības sajūtu. Elektrības slēdži nostiprina un paslēpj visus vadus, lai tiem nebūtu jāpieskaras un nerastos elektriskā loka draudi.

    Elektrības slēdži toreiz un tagad

    Kamēr mūsu mājokļi un pilsētas laistās Tomasa Edisona izgudrotajā gaismā, elektrības slēdža izgudrotājs nav zināms – viņa vārds ir nozudis atklājumu un izgudrojumu hronikās. Lai gan pavisam nesen elektrības slēdžiem bija tikai divas pogas – ieslēgšanai un izslēgšanai, šobrīd pieejamo slēdžu klāsts ir ļoti bagātīgs – tie mēdz būt skārienjutīgi, ar taustiņiem, dimmējami, tālvadāmi un, protams, ar dažādu pogu skaitu un kombinācijām. Eiropas Savienības ietvaros slēdžiem ir standarta skrūvju vietas, tāpēc izpaliks uztraukumi par slēdžu skaitu un veidu.

    Gudrās mājas priekšrocības

    Ērti. Gudrās mājas LIVOLO slēdža tehnoloģija ļauj to vadīt attālināti ar pulti vai viedierīces aplikāciju . Viedierīču koncepcija Jums sniedz iespēju visu (gaismas slēdžus, žalūzijas, aizkarus) apvienot vienā, vienkārši izmantojamā lietotnē. Būtiska Gudrās mājas slēdža priekšrocība ir tā vienkāršā un ērtā darbība. Visas darbības, tostarp ieslēgšanu/izslēgšanu un gaismas spilgtuma pielāgošanu, var veikt ar vienu pirksta pieskārienu savā viedierīcē.

    Reaģē ar klikšķi. Slēdži, kas reaģē uz pieskārienu, var radīt apjukumu lietotājam, jo, tā kā nav slēdža reakcijas, nav līdz galam skaidrs, vai tas ticis pareizi nospiests. LIVOLO slēdzis papildus ir aprīkots ar dzirdamu klikšķa reakcijas funkciju, tādā veidā norādot, ka pieskāriens ir piefiksēts.

    Impulsa slēdžu īpašības

    Impulsa slēdzis darbojas citādi nekā parastie slēdži, kas kontrolē apgaismojumu. Tie nekontrolē strāvu, bet nosūta signālu uz vadības bloku, kas pēc tam aktivizē dažādas ierīces: gaismas avotus, žalūzijas, gaisa kondicionētāju vai jebkuru citu ierīci! Šī dizaina priekšrocības ir neierobežotas – Jūs varat izvēlēties slēdžu veidu ar vieglu konfigurāciju, izvēloties tradicionāla izskata slēdžus, izmantot apgaismojumu un citas funkcijas kontrolējošas pogas, lietot skārienjutīgas virsmas, datorus, planšetdatorus un jebko citu. Jūs pat varat pieņemt lēmumu vispār iztikt bez slēdžiem un atkarībā no diennakts laika pielāgot māju automātiskai elektrības ieslēgšanai Jūsu pārrašanās laikā. Tagad ir iespējama patiesi unikāla Jūsu vides un mājokļa kontrole.

    Dimmējama, ar pulti vadāma slēdža priekšrocības

    LIVOLO slēdži piedāvā vairāku zonu kontroles funkciju, kuru var ieslēgt un samazināt apgaismojuma spilgtumu gan visās zonās sinhroni, gan atsevišķi. Skārienjutīgais panelis ir pieejams ar dažādiem izejas signāliem, tāpēc kontroles attālums atšķiras.

    Jūs varat mainīt dizainu telpās vai vienkārši pārkonfigurēt slēdžus, cik bieži vien vēlaties, nebojājot sienu un nemainot kabeļus, jo Eiropas Savienības ietvaros LIVOLO slēdžiem ir standarta skrūvju vietas, tāpēc izpaliks uztraukumi par slēdžu skaitu un veidu. LIVOLO produkti atbilst ROHS un CE sertifikācijām. LIVOLO – DZĪVE IR SKAISTĀKA MĪLESTĪBĀ!

    Iegādāties LIVOLO produkciju iespējams SIA LASD F. Sadovņikova ielā 9, Rīgā un SIA Līvas gaisma Klaipēdas iela 19/21, Liepājā, kā arī vietnē: https://www.livolobaltic.lv/.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    15.07.2019 15:54
    Reklāma