Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ROG Phone 2 būs 120 Hz displejs un 30W ātrā lādēšana

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka jaunais videospēlēm pielāgotais ASUS ROG Phone 2 viedtālrunis tiks oficiāli izziņots jau šomēnes. Tomēr jau tagad ASUS cenšas raisīt interesi par jauno produktu un Ķīnā sāk izplatīt informācijas drumslas par jauno ierīci. Paredzams, ka ROG Phone 2 būs aprīkots ar vēl ātrāku 120 Hz displeju, kas būs īpaši noderīgs plūdenai spēlēšanai. Ierīce varētu darboties ar jaudīgo Qualcomm Snapdragon 855 procesoru, aprīkota ar vismaz 8 GB lielu operatīvo atmiņu un ātru UFS 2.1 iebūvēto atmiņu.

    Reklāma

    Tāpat sāk noplūst informācija, ka jaunais ROG Phone sērijas telefons piedāvās ātru 30W uzlādi. Salīdzinājumam, “parastie” Galaxy S10 sērijas viedtālruņi nodrošina 15W ātro uzlādi un tikai Galaxy S10 5G versija nodrošina 25W uzlādi. Huawei P30 Pro nodrošina 40W ātro uzlādi un nesen rakstījām, ka Xiaomi demonstrējis 100W Super Charge Turbo ātro uzlādi.

    Šobrīd aktuālais pagājušajā gadā izlaistais ROG Phone izmanto 90 Hz displeju un kopumā ir pieklājīga mobilā spēkstacija. Latvijā pie mobilo sakaru operatora LMT šo telefonu var iegādāties par 899 eiro pilno cenu. Sagaidāms, ka jaunais ROG Phone 2 tiks izziņots 23. jūlijā un publiski atrādīts Chinajoy izstādē augusta sākumā. Pieņemu, ka mūsu pusē šis telefons nonāks ne ātrāk kā šī gada beigās vai pat tikai nākamajā gadā.

    Mēs nesen apskatījām tiešo ROG Phone konkurentu – Razer Phone 2 un pat nofilmējām uzskatāmu video, lai parādītu šīs ierīces spējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma