Web Analytics
More
    Reklāma

    iOS 13 pielabos tavu skatienu FaceTime zvanos

    Jaunākie raksti

    Lai arī nesen izziņotā iOS 13 mobilās operētājsistēmas versija mūsu iPhone telefonos nonāks tikai rudenī, jau tagad izstrādātāji un citi tehniskāki interesenti var izmēģināt iOS 13 beta versijas un izrādās, ka rudenī mūs sagaida ļoti interesanti jaunumi.

    Viens no tiem skars FaceTime zvanus. FaceTime Attention Correction funkcija darīs tieši to, ko tā apraksta – sarunas gaitā pārveidos sarunas dalībnieku sejas, lai izskatās, ka tie skatās kamerā (tieši uz savu sarunas biedru) nevis telefona ekrānā.

    Tas izklausās pēc absolūta kosmosa un nākotnes tehnoloģijām, bet, izskatās, ka šī būs realitāte jau pavisam drīz. Apple izmanto savu papildinātās realitātes risinājumu ARKit, lai nepārtraukti analizētu kameru priekšā esošo situāciju, atrastu cilvēku acis, saprastu, kur tās skatās un veiktu attēla izmaiņas, lai “paceltu uz augšu” skatienu. Traki! Ko tu domā par šādu tehnoloģiju izmantošanu telefonos?

    Avots9to5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    04.07.2019 10:17

    O jā, šī ir Android killer fīča. :D
    Labāk būtu padomājuši kā palielināt atmiņas apjomu, aizvākt iegrauzumu, uzlabot 4g uztveršanas spēju un uzlabot Apple ekosistēmu lai nevajadzētu vēl papildus pērkot telefonu iegādāties arī 7 pārejas.

    Yeah
    04.07.2019 22:11

    Nice, fīča jau laba.

    Reklāma