Web Analytics
More
    Reklāma

    Vai tu jau izmēģināji Pokémon Go radītāju jauno spēli Harry Potter: Wizards Unite?

    Jaunākie raksti

    Pirms trīs gadiem Latvijā oficiāli kļuva pieejama Pokémon Go spēle un atceros, ka dažu mēnešu laikā tā šeit kļuva tik populāra, ka telefonu ekrānos ieurbušos spēlētājus varēja redzēt uz teju katra stūra. Spēle ir reizē ienesusi miljardiem dolāru tās radītājam uzņēmumam Niantic, kā arī nesusi vērā ņemamus zaudējumus pašiem spēlētājiem. Ir pagājis labs laiciņš un interese par šo spēli ir pierimusi. Vai kāds no Kursora lasītājiem vēl spēlē Pokémon Go?

    Man ir labas ziņas! Pokémon Go radītājs Niantic ir apvienojis spēkus ar WB Games un kopā radījuši jaunu spēli – Harry Potter: Wizards Unite. Spēle tika oficiāli izlaista īsi pirms Jāņiem un nu ir pieejama arī spēlētājiem Latvijā. Steidzies uz App Store, Google Play vai Samsung Galaxy Store, lai to lejupielādētu.

    Reklāma

    Jaunajai spēlei ir līdzīgs darbības princips – pa virsu reālajai pasaulei ir uzklāti virtuāli objekti un notikumi un arī Harija Potera fani tiek aicināti doties ielās. Tomēr ar šo līdzības arī beidzas, jo jaunā spēle ir krietni komplicētāka un tajā var ne tikai vākt dažādus maģiskus artefaktus, bet arī palīdzēt dažādiem personāžiem, pilnveidot savu virtuālo tēlu (apgūt jaunas spējas), veidot burvju dziras, kā arī cīnīties pret ļaunajiem. Plus, visus notikumus caurvij autentisks Harija Potera stāsts, kas attēlo notikumus, kas notikuši pēc sērijas septītajā un pēdējā grāmatā aprakstītajiem.

    Vai tu jau paspēji izmēģināt jauno spēli? Kādi ir pirmie iespaidi un vai plāno šajā spēlē aizvadīt krietnu laiku šīs vasaras? :)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    25.06.2019 10:32

    Nah – gribu jaunu velosipēdu :D

    14.09.2019 13:30

    Pilnīgs suuuds, 5 minūtes paspēlē un tad pērc par naudu enerģiju, pie tam enerģija pat neatjaunojas bezmaksas.

    Krotow
    08.11.2019 13:16

    Kārtējā Freemium draza, kurā bez lielas reālas naudas summas izdošanas uz priekšu tiksi labākajā gadījumā ar ātrumu 2 darbības dienā. Pēdējā laikā tādus mēslus cep visiem populārajiem TV seriāliem. Šādas “spēles” var spēlēt tikai ar uzlauztiem taimeri un naudas daudzumu vai labāk vispār ignorēt.

    digitalk
    08.11.2019 13:39
    Reply to  Krotow

    tev gan garš spēļu steks, pusgads jau pagājis. FIFO vai FILO? ;D

    Reklāma