Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo izziņo otrās paaudzes ThinkPad X1 Extreme portatīvo spēkstaciju

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesen bijām apskatījuši Lenovo ThinkPad X1 Extreme biznesa portatīvo datoru un atzinīgi novērtējām tā iespaidīgos jaudas rādītājus. Šis dators ir paredzēts ļoti prasīgiem biznesa lietotājiem, kas nevēlas apkārt nēsāt biezāku par 2cm un smagāku par 2kg ierīci. Šonedēļ Lenovo izziņojis šī datora otro paaudzi un īsumā aplūkosim, kas datorā ir uzlabots.

    Jaunais dators izmanto to pašu korpusu, ko esam redzējuši jau iepriekš un tādējādi nemainās arī datora izmēri. Tomēr iekšas gan ir pilnībā nomainītas. Tagad ThinkPad X1 Extreme varēs aprīkot līdz devītās paaudzes Intel Core i9 procesoriem un NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q Design videokarti. Tāpat šo datoru var aprīkot ar 64GB DDR4 operatīvo atmiņu un tajā var ievietot divus M.2-2280 atmiņas moduļus, kas kopumā veido līdz 4TB atmiņu.

    Reklāma

    Otrās paaudzes ThinkPad X1 Extreme būs pieejams ar vairākiem 15.6 collu displejiem no kuriem iespaidīgākais būs skārienjūtīgais 4K izšķirtspējas OLED modelis. Datoram būs uzlabota skaņa, kas tapusi sadarbībā ar Dolby.

    Pagaidām vēl Lenovo neatklāj pilnu informāciju par jauno modeli, bet paredzams, ka tas pārdošanā nonāks jau pēc dažiem mēnešiem (jūlijā) un maksās sākot no aptuveni 1300 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zigurds
    15.05.2019 10:54

    “Lenovo izziņo otrās paaudzes ThinkPad X1 Extreme portatīvo spēkstaciju”.
    Nezināju, ka Lenovo ražo elektrības ģeneratorus…

    Janis
    15.05.2019 21:45

    Tas skan jautri, bet šīs Lenovo portatīvais dators tiešām izskatās ļoti jaudīgs un izskatās ka būs ļoti viegls… ;)

    Reklāma