Web Analytics
More
    Reklāma

    Withings izlaidis Steel HR Sapphire Signature hibrīdos viedpulksteņus

    Jaunākie raksti

    Viens no veiksmīgākajiem valkājamās elektronikas ražotājiem Withings parādījis jaunus Steel HR sērijas viedos hibrīda pulksteņus. Steel HR sērija papildināta uzreiz ar diviem pulksteņu modeļiem. Withings vēl 2016. gadā nonāca Nokia ķetnās, tiekot pārdēvēts par Nokia Health, bet pagājušā gada maijā tika paziņots, ka Withings nonāk atpakaļ tā iepriekšējo īpašnieku rokās.

    Jaunie Steel HR Sapphire Signature viedpulksteņi uzlabo to, ko Withings jau iepriekš piedāvāja pircējiem, turklāt pievienots arī bišķītiņš no luksusa preču pamatvērtībām. Steel HR Sapphire Signature modeļu cena sāksies no 300 eiro.

    Reklāma

    Steel HR Sapphire Signature pulksteņi piedāvās sirdsdarbības sekošanu ikdienā un sporta laikā, gulēšanas pieskatīšanu, paziņojumu saņemšanu no Android un iOS viedtālruņiem, akumulatora darbību līdz 25 dienām un ūdens izturību līdz 50 metriem.

    Steel HR Sapphire Signature viedie pulksteņi pieejami 36 mm un 40 mm izmēros, varēsi arī izvēlēties starp White/Rose Gold, Black/Slate Grey vai Blue/Silver krāsām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assa
    14.05.2019 10:02

    Šo vajadzētu kādam notestēt vai aprakstī, jo man dizainiski tie pulksteņi patīk, aprakstītās funkcijas atbilst prasībām, cena arī nav kosmiska, bet kā to visu var realizēt tajā analogajā displejā + mazajā digitalajā lodziņā, nestādos priekšā!

    Kursors.lv
    14.05.2019 10:20
    Reply to  assa

    Cik esmu redzējis dzīvē, tad renderos šie Withings pulksteņi izskatās glīšāk. Dzīvē baigi acīs lec tas mazais un ne pārāk kvalitatīvais displejs. Skatos, ka uz testu mums šādas ierīces vēl nav bijušas. Jāpaskatās, kas šādus verķus Latvijā tirgo, varbūt var dabūt kādu ierīci uz testu.

    No tādiem klasiska paskata viedpulksteņiem mums nesen bija Noerden Life 2 apskats, vari izlasīt to: https://kursors.lv/2019/01/24/noerden-life-2-apskats-pulkstenis-ar-magijas-piesprici/

    Jānis
    14.05.2019 11:22
    Reply to  assa

    Pats lietoju steel hr sport vairākus mēnešus. Ja pulkstenim ciparnīca ir melna, tad mazais displejs pilnībā saplūst ar pašu fonu un neviens nekad nepateiks, kas tas ir. Uz balta varētu būt citādāk, kā Kristaps saka.
    Beterija tur kādas 3 nedēļas es teiktu, ja aktīvi nelieto. Gulēšanu tracko diezgan precīzi, vismaz laika ziņā, bet cik daudz ir dziļā miega, to protams nevar zināt cik precīzi tas ir.
    HR trackošana sporta laikā, es novērtētu uz viduvēji. Jo pirmkārt jāsavelk tā silikona siksna nežēlīgi cieši, lai nekustas mērot pulsu, un otrkārt, kad sasvīsti un sviedri tiek zem pulksteņa, tad bieži veidojas neprecīzi rādījumi. Un piemēram, pēc skriešanas skatoties pulsu, visu laiku ir kāds 150 un tad vienu brīdi nokrīt uz 70, tad atkal paceļas uz 150 un pēc laika nokrīt uz 70. Es pieļauju tā varētu būt problēma visiem sporta pulksteņiem.
    Un runājot par pašu displeju, to es vispār neizmantoju. Visu ko vajag es skatos telefona Health Mate applikācijā.

    KKTK
    14.05.2019 11:28
    Reply to  assa

    Ko tu gribi uzzināt? Teksts mazajā lodziņā skrollējas pa kreisi. Rādās tieši tas ko tava androīda ierīce spēj parādīt. Ja androīds loxskrīnā norauj ziņu galu, tad pulkstenī arī rādīsies norauts. Ja kāds sūta sarežģītus emoji, tad tie arī nerādās. Parsti smaidiņi rādās. viss SMS rādās. Skrollējas lasīšanas ātrumā. Var pat 2nd auth. kodu nolasīt un ievadīt neņemot ārā telefonu. Es citu aplikāciju eventus esmu izslēdzis pulkstenī, ar domu pulkstenis saņem tikai no tām aplikācijām kuras esi ieķeksējis.

    Jānis Zvaigzne
    14.05.2019 13:55

    Viņu mājaslapā, pulksteņu cenas ir gana demokrātiskas. 179 $ ar iespēju sakomplektēt krāsu un siksniņas veidu. Komplektējot, pat izlec cena 125$
    Šķiet pilnīgi pieņemami. https://www.withings.com/ca/en/steel-hr

    Agris
    14.05.2019 17:03

    Šie ir bez safīra stikliņa un tas ļoti skrapejas. Lietoju jau otro gadu, bija Withings tad pa garantiju nomainīja un atsūtīja Nokia. Esmu vairāk kā apmierināts, bet piemaksāt par safīra stiklu virs 100€ nezinu vai vērts. Lietoju ikdienā un ņemu nost tikai, lai uzlādētu reizi 25 dienās apmēram. Ideāls pulkstenis ar visu man nepieciešamo
    P.s. Steel hr balts ar melno ekrānu

    assa
    14.05.2019 17:27
    Reply to  Agris

    Izstāsti, ko un kā lieto?
    Health app skaties pulsu, noietos soļus?
    Vai lieto endomondo?
    vai lieto kautkādus workoutus – iešana, skriešana, velo, slēpošana, peldēšana, ja tas vispār ir iiespējams un ar kuru app?
    Vai tajā supemazjaā lodziņā tiešām var salasīt sms/whatsapp ti es saprotu, ka notifikācijas iet un atspoguļojas, bet vai tas tiešām ir izmantojams kā ekrāns, ir kautkas kas normāli saskatāms?
    Vai pulsteņa sporta app ir izmantojama bez telefona, ti vai tajā ir GPS un pulsktenis uzkrāj visu info bez telefona klātbūtnes, pēc tam syncojoties ar telefonu caur BT/WIFI/NFC?

    Oto
    14.05.2019 20:23
    Reply to  assa

    Apmēram gadu lietoju Nokia Steel HR White. Esmu ļoti apmierināts gan ar izskatu, gan tehniskajiem parametriem un rezultātiem. Lielākais pluss (priekš manis) šiem modeļiem, ka tie ir samērā plāni un nezinātājam izskatās pēc parastā pulksteņa. Man tie lielie, robustainie, digitālie pulksteņi nepatīk. Pulkstenim ir jābūt pulkstenim, nevis samazinātam telefonam. Otrs pluss – lādēšana ik pēc 2-3 nedēļām, atkarībā no Sporta režīma biežuma. Ekrāns kvalitāte un lielums ir pietiekams, lai redzētu zvanītāja nosaukumu, sms/whatsapp tekstu u.c. lietas no telefona Notifications. Teksts uz ekrāniņa pats skrullējas. Tomēr ir arī viens mīnuss – nav iespējams “nomest” telefona zvanu. Pulksteni var apklusināt, bet telefons turpina zvanīt. Soļus skaita pulkstenis nevis palikācija. Ikdienā pulss tiek pačekots ik pēc 5-10min. Sākot treniņus, uz pulksteņa vari pārslēgties uz Sporta režīmu (var izvēlēties sporta veidu). Šajā režīmā pulss tiek mērīts nepārtraukti, kā arī no telefona tiek paķerts GPS signāls (caur BT). Ja GPS karti nevajag, tad vari sportot arī bez telefona. Pa lielam plik ācija tikai uzglabā un vizualizē tavu vēsturi. Sinhronizācija notiek atverot app. Endomondo nelietoju, jo priekš manis tas nav nepieciešams. Ja kādam ir vēl jautājumi, droši vaicājiet! Mans rezumē – Pulkstenis ir priekš tiem, kas grib notifikācijas, saglabājot klasiska pulksteņa efektu. Tiem, kas lasa epastus… Read more »

    Agris
    15.05.2019 00:51
    Reply to  assa

    Izmantoju kā ikdienas pulksteni – tā kā esmu viesmīlis, tad vismaz zinu cik apmēram nostaigāju dienā, šada tad skatos cik gulēts, jo bieži sanāk 3-6h veltīt miegam, sporta aktivitātēm neizmantoju, kaut gan nodarbojos ar jogu un dažreiz pēc jogas šis izdomā, ka esmu airējies vai vēl nez ko, tāpat kā ar elektroskūteri braucot parāda, ka esmu braucis ar velo. Šad tad vakarā mierīgi pie kompja sēžot un skatoties seriālu šis izdomājis, ka es jau gulēju – tas tā no mīnusiņiem, kā arī tas skrāpējošais stikls. Bet kas man vajadzīgs, tas visu atsit, jo ir gan notification – telefonu nenēsāju līdzi, tāpēc šad tad kādu zvanu var noķert vai ziņu whatsapp, ļoti patīk kā izskatās (man arī maza roka), ļoti reti jālādē un tieši patīk ar balto ekrānu – safīrs tam 36mm nemaz nav pieejams, līdz ar ko šis vispār neinteresē. Ā un ūdensizturība arī liels pluss, peldos gan ziemā, gan vasarā, nost nevelku. Pa garantiju samainīja gan ūdens dēļ, jo pirtī nez kāpēc izdomāju askatīties pulsu un nospiedu pogu, pieļauju tad arī sagāja mitrums iekšā un sāka svīst ekrāns un tad pats notifikāciju ekrāns vispār pazuda. Izdrukāju pasta lapu, bija apmaksāts viņu sūtījums uz rūpnīcu un kā aizsūtīju bildi ar… Read more »

    Roberts Smitins
    15.05.2019 03:12
    Reply to  Agris

    Jū. 4 stundas miegam pilnībā pietiek. Bet ja par štelli, tad vajag jebkurā gadījumā ņemt tādu pulksteņa versiju, kam stikliņam ir pamatīga aizsardzība!

    Jānis Zvaigzne
    14.05.2019 22:29
    Reply to  Agris

    Tev taisnība.. skrāpējas. Kad pirku nokia 8 sirocco, komplektā nāca arī pulkstenis. Taču tas bija bez info displeja un uz manas rokas šķita pārāk mazs. Atdevu draudzenei.. līdz pirmajām skrambām, nebija pārāk ilgi jāgaida.
    Taču pulkstenim, līdzīgi kā mobilajam, ir iespēja iegādāties aizsargstiklus vai plēves. kas tomēr šo to atrisina.
    100+ par safīra stiklu.. tas ir nežēlīgi

    Reklāma