Web Analytics
More
    Reklāma

    Google beidzot oficiāli atzīst Fuchsia OS pastāvēšanu

    Jaunākie raksti

    Nebūs noslēpums, ka par Google Fuchsia projektu tika baumots visai ilgi jau aptuveni trīs gadus, jo Google pati izvietoja ieskatu Fuchsia operētājsistēmā GitHub vietnē vēl 2016. gadā. Tika uzskatīts, ka Fuchsia operētājsistēma aizvietos Android vai Chrome OS, vai pat zem Fuchsia tiks apvienotas abas esošās Google operētājsistēmas. Bet Google nekad neko oficiālu par Fuchsia operētājsistēmu nebija minējusi.

    Google beidzot oficiāli atzinusi, ka tiešām pastāv Fuchsia operētājsistēma, bet tā nav paredzēta Android vai Chrome OS aizvietošanai. Fuchsia operētājsistēma ir drīzāk dēvējama par testa vidi, kur tiek pārnests labākais, ko Google ir ieviesusi pārējās operētājsistēmās.

    Reklāma

    Google plašāk par Fuchsia operētājsistēmas nākotnes plāniem neko neatklāj. Tiek piesaukts arī Lietu Internets, ne tikai Fuchsia operētājsistēmas iespējamā izmantošana jau mums pazīstamas formas un izpildījuma viedierīcēs.

    Ja šo nekonkrētību savelk kopā ar iepriekšējiem Google mēģinājumiem, nekādu dižo nākotni Fuchsia operētājsistēmai nevar gaidīt. Google pēdējos pāris gados ir publiski izlaidusi vairākus servisus, kas tiek pēc pāris gadiem pārtraukti – Inbox e-pasts, dažādi saziņas servisi, Google+ utt.

    Avotsxda
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Renārs Dobkevičs
    13.05.2019 18:59

    Pastāvēs kas mainīsies.

    Reklāma