Web Analytics
More
    Reklāma

    Google pavasara tīrīšana – aprīļa sākumā slēgs Inbox by Gmail

    Jaunākie raksti

    Jau kādu laiku bija zinām, ka Google grasās šī gada pavasarī atteikties no Inbox by Gmail e-pasta klienta lietotnes. Tagad zināms, ka Inbox by Gmail izbeigs darbību 2. aprīlī – tātad pavisam drīz.

    Inbox by Gmail bija uzskatāms par izmēģinājumu poligonu dažādiem jaunievedumiem e-pasta saziņā. Inbox by Gmail piedāvāja izmēģināt iespējas, kas standarta Gmail lietotnē nonāca pēc vairākiem mēnešiem, pat gada. Inbox by Gmail nespēja sākotnēji iekarot lietotāju sirdis, jo e-pasta klientam nevarēja piesaistīt POP un IMAP e-pastus.

    Reklāma

    2. aprīlis būs liktenīgs arī sociālā tīmekļa eksperimentam Google+, kas tā arī nespēja iemantot nekādu popularitāti, beigās Google+ atklājās vairākas ievainojamības, kas lika nīkuļojošo sociālo tīmekli slēgt ātrāk, nekā iepriekš tika plānots. Google+ beigas nekāds dižais zaudējums cilvēcei vis nav. Pavisam nesen Google atteicās arī no Allo saziņas servisa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    19.03.2019 11:03

    Diez kas Google+ aizvācot notiks ar iespēju pieslēgties vietnēm ar Google kontu.

    Normunds Treilāns
    20.03.2019 08:15
    Reply to  Krotow

    Par šo es arī iedomājos! Jāsēžas pie datora un jāmeklē, kur atrast informāciju par vietnēm, kur esmu pieslēdzies ar G+.

    as
    22.03.2019 11:31

    Tikko atnāca google pavasara tīrīšanas nākošais paziņojums: google vairs nesinhronizēsies ar Gnotes.
    Ir priekšlikumi, ko lietot tā vietā? Gnotes, lai arī ne pārāk cītīgi, bet tomēr sinhronizējās ar gmail un visas manas gadu gaitā krātās piezīmes tur bija atrodamas arī katrā nākošajā telefonā, tagad nāksies kautkur migrēt…

    Reklāma