Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izziņo jaunus 64 un 48 megapikseļu kameru sensorus

    Jaunākie raksti

    Šī gada martā Qualcomm paziņoja, ka jau drīzumā gaidāmi viedtālruņi ar 100 megapikseļu kamerām. Pagaidām gan neviens ražotājs nav pieteicies kļūt par pirmo ar 100 megapikseļu kameru, bet virziens jau nosprausts.

    Samsung izziņojis divas jaunas kameras (kameru sensorus) ar 64 un 48 megapikseļiem – 64 megapikseļu ISOCELL Bright GW1 un 48 megapikseļu ISOCELL Bright GM2.

    Reklāma

    48 megapikseļi nav gan nekāds jaunums, bet jaunais sensors labāk darbosies sliktākos gaismas apstākļos. Jaunais 64 megapikseļu sensors izmantos Tetracell Binding tehnoloģiju, kas sliktas gaismas apstākļos apvieno kopā četru pikseļu informāciju, lai iegūtu kvalitatīvāku attēlu. Tādējādi tiek iegūts uzskatāmi labāks 16 megapikseļu attēls. Labos gaismas apstākļos kameras sensors izdos ārā pilnu 64 megapikseļu attēlu.

    Samsung sola, ka jaunie kameru sensori uzlabos autofokusa darbību, piedāvās reāla laika HDR, kā arī atbalstīs 1080p video ierakstu ar 480 kadriem sekundē.

    64 megapikseļu sensors izmantos 0.8 μm pikseļa izmēru, tātad šī sensora laukums būs par 33% lielāks par 48 megapikseļu sensoru. Tādējādi viedtālruņos nonāks 1/1.7 collu izmēra sensori, kas gan jau šobrīd atrodami Huawei Mate 20 Pro un Huawei P30 Pro.

    Masveida ražošanā 64 megapikseļu ISOCELL Bright GW1 un 48 megapikseļu ISOCELL Bright GM2 sensori nonāks gada otrajā pusē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma