Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Land Rover Defender tiks ražots Slovākijā

    Jaunākie raksti

    Atzīmējot Pasaules Land Rover dienu, ražotāji ir paziņojuši par saviem plāniem pabeigt jaunā Defender praktisko izmēģinājumu noslēdzošo posmu, kas sadarbībā ar Taska dabas aizsardzības fondu norisināsies Kenijas teritorijā.

    Taska dabas aizsardzības fonda pārstāvji, kas nu jau 15 gadus ir oficiālie Land Rover partneri, izmēģinās unikālā kamuflāžā tērptu Defender auto Borana dabas rezervāta apstākļos.

    Reklāma

    Izmēģinājuma automašīna vedīs smagas kravas, “bridīs” pāri upēm un lauzīs ceļu cauri mežonīgajam apvidum, lai piegādātu nepieciešamos krājumus 14 tūkstošus hektāru plašajā rezervāta teritorijā.

    Kad jaunais Defender vēlāk šajā gadā piedzīvos savu publisko debiju, tas būs veicis vairāk nekā 45 tūkstošus individuālu izmēģinājuma braucienu vienos no skarbākajiem šīs planētas apstākļiem. Land Rover konstruktori būs pārbaudījuši izmēģinājuma automašīnas tuksneša svelmē, kur gaisa temperatūra ir virs 50 grādiem, ledainajā Arktikā, kur gaisa temperatūra ir zem mīnus 40 grādiem, un Kolorado štata klinšainajos kalnos 3000 metru augstumā, lai gūtu pilnīgu pārliecību, ka jaunais Defender būs uzticams auto pat vislielākajiem piedzīvojumu meklētājiem.

    Jaguar Land Rover konstruktoru grupas direktors Niks Rodžerss (Nick Rogers) saka: “Papildus izmēģinājumiem uz stenda un testiem, kuros tiek simulēti dažādi braukšanas apstākļi, ar jauno Defender auto esam nobraukuši 1,2 miljonus kilometru pa visdažādākajiem apvidiem un ekstremālos klimatiskajos apstākļos, lai būtu pilnīgi droši, ka tas ir izturīgākais un spējīgākais Land Rover, kāds jebkad ir radīts. Lieliskā iespēja izmēģināt šo auto reālajā dzīvē, vienlaikus kopā ar Taska fondu atbalstot dabas aizsardzības pasākumus Boranas rezervātā Kenijā, ļauj mūsu inženieriem, automašīnas izmēģinājumiem tuvojoties noslēgumam, vēlreiz pārbaudīt, vai esam sasnieguši izvirzītos mērķus.”

    Tā kā automašīnas uzvedība uz lielceļa tika pārbaudīta un noslīpēta Nirnbergas rūpnīcā Vācijā, bet tās spēja braukt bezceļa apstākļos – Īstnoras (Apvienotā Karaliste) purvainajā apvidū, Dubaijas smilšu kāpās un pa Moābas klinšainajām takām Jūtas štatā, jaunais Defender saimes pilnpiedziņas pārstāvis solās kļūt par unikālas funkcionalitātes un lieliska komforta un vadāmības apvienojumu.

    Jaunais Defender ir konstruēts un izmēģināts Geidonā, Apvienotajā Karalistē, kur darbojas Land Rover projektēšanas, inženierijas un testēšanas centrs. Automašīnas ražošana ir paredzēta nesen atklātajā, ar vismodernākajām iekārtām aprīkotajā, Land Rover rūpnīcā Nitrā, Slovākijā.

    Nu jau 15 gadus Land Rover ir oficiālais Taska dabas aizsardzības fonda sadarbības partneris, kas ir palīdzējis fonda pārstāvjiem nokļūt visattālākajās un nepieejamākajās vietās. Paziņojums par Defender izmēģinājumiem ir tapis, atzīmējot Pasaules Land Rover dienu, kas katru gadu tiek svinēta 30. aprīlī. Tieši šajā dienā 1948. gadā Amsterdamas auto izstādē pirmais Land Rover markas auto piedzīvoja savu debiju pasaules tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma