Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 7 un OnePlus 7 Pro tiks prezentēti 14. maijā

    Jaunākie raksti

    OnePlus viedtālruņi vairs nav tik lēti, kādi tie bija šī zīmola pirmsākumos, tomēr tie joprojām ir laba un rekomendējama izvēle tiem, kas meklē patiešām jaudīgu un programmatūras uzlabojumiem nesabojātu Android viedtālruni. Esmu lietojis pirmos OnePlus modeļus un pirms pāris gadiem biju ļoti apmierināts arī ar OnePlus 5T sniegumu.

    Nu ir tapis zināms, ka OnePlus jaunos OnePlus 7 un OnePlus 7 Pro viedtālruņus plāno prezentēt 14. maijā. Jauno telefonu prezentācijas pasākums notiks vairākās pilsētās un OnePlus uz tiem pat tirgo biļetes.

    Reklāma

    OnePlus 7, visdrīzāk, izskatīsies ļoti līdzīgs OnePlus 6T un nopludinātie jaunā telefona attēli liecina par to, ka šim telefonam būs mazs iegriezums 6.4 collu displeja augšpusē un divas kameras ierīces aizmugurē. Visdrīzāk OnePlus 7 paredzēts kā spējīga, bet reizē arī cenas ziņā pievilcīga atbilde konkurentu flagmaņiem, piemēram, Samsung Galaxy S10.

    Krietni interesantāks ir sagaidāmais OnePlus 7 Pro, kas tiks aprīkots ar krietni modernāku un arī dārgāku displeju. OnePlus vadītājs Pīts Lau (Pete Lau) ir paziņojis, ka jaunais displejs būs trīs reizes dārgāks par to, kas izmantots iepriekšējos OnePlus modeļos. Android Central avoti vēsta, ka tas varētu būt 1440p izšķirtspējas 90Hz displejs, kas būs īpaši patīkams videospēlēs līdzīgi kā Razer Phone 2 ar savu 120Hz displeju. Paredzams, ka OnePlus 7 Pro būs aprīkots ar 4000 mAh akumulatoru un to varēs uzlādēt ar ātru 30W lādētāju.

    OnLeaks vēsta, ka Pro modelis izmantos 6.64 collu displeju un ierīces aizmugurē būs trīs kameru sistēma, kas sastāvēs no 48 megapikseļu primārās kameras, kā arī telefoto un platleņķa objektīviem uz abām pārējām kamerām.

    Abi jaunie telefoni darbosies ar Snapdragon 855 procesoru un operatīvo atmiņu līdz 10GB. Paredzams, ka jaunajiem telefoniem būs displejā iebūvēts pirkstu nospiedumu sensors, taču joprojām netiks piedāvāta bezvadu uzlādes iespēja.

    Cena? Par to informācijas šobrīd nav. Jāgaida 14. maija izziņošanas pasākums. Sekosim līdzi un informēsim par jauno telefonu tehnisko aprīkojumu, iespējām un cenu. Ko tu sagaidi no jaunajiem OnePlus telefoniem?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    03.05.2019 19:43

    Derētu vēl modelis OnePlus Cheapo..

    Reklāma