Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer paziņo par ConceptD — pilnu produktu portfeli, kas radīts radošo profesiju pārstāvjiem

    Jaunākie raksti

    Acer iepazīstina ar ConceptD — jaunu augstas klases Windows 10 galddatoru, piezīmjdatoru un monitoru zīmolu, kas ir optimizēts grafisko dizaineru, filmu veidotāju, inženieru, arhitektu, izstrādātāju un citu radošo profesiju pārstāvju vajadzībām. ConceptD ļauj dizaineriem pilnībā iegremdēties radošajā procesā un radīt īpašu saturu.

    “ConceptD produktu portfelis tika radīts, lai radošo profesiju pārstāvjiem nodrošinātu rīkus, kas ļauj koncentrēties uz radošo procesu un radīt skaistas lietas,” sacīja Acer Inc. izpilddirektors Džerijs Kao (Jerry Kao). “Pilnās radošo profesiju pārstāvju produktu līnijas pamatā esam izveidojuši datorus ar augstas veiktspējas procesoriem un grafikām, kas var tikt galā ar ārkārtīgi lielu darba slodzi, un esam tos ievietojuši klusā, minimālistiskā dizainā, lai iedvesmotu radošo profesiju pārstāvjus atbrīvot savu radošumu.”

    Reklāma

    “Intel savos datoros turpina rūpēties par radošo profesiju pārstāvju vajadzībām, nodrošinot nevainojamu darbību un platformu tehnoloģijas, kas nepieciešamas ātrākai darbplūsmai, un ļaujot viņiem darboties maksimāli efektīvi,” saka Intel klientu skaitļošanas grupas viceprezidents un ģenerāldirektors Kriss Volkers (Chris Walker).   “Ar to dažādajiem piezīmjdatoru un galddatoru dizainiem un 9. paaudzes Intel Core i7 un i9, kā arī Intel Xeon procesoriem Acer piedāvātie ConceptD ir izcils piemērs, kas apvieno dizainu, funkcijas un perifērijas ierīces, lai radītu datorus, kas atbilst visaugstākajām satura veidošanas prasībām visos līmeņos.”

    ConceptD vienmēr modernais dizains ir kā balts audekls

    ConceptD augstākās klases galddatorus un piezīmjdatorus raksturo pievilcīgs, vienmēr aktuāls dizains ar mirdzoši baltu vai matētu melnu apdari, dzintarkrāsas tastatūras aizmugurapgaismojumu un minimālistisku un pārdomātu dizaina estētiku, kas ļauj radošo profesiju pārstāvjiem koncentrēties uz dizaina procesu.

    ConceptD augstākās klases galddatori ar NVIDIA grafiku Enterprise Studio risinājumam

    ConceptD 900 un 500 augstākās klases galddatorus raksturo plašs NVIDIA grafisko procesoru klāsts līdz pat Quadro RTX™ 6000, ļaujot veikt augstākās klases vizuālo efektu atveidošanu, sarežģītu 3D modelēšanu, simulācijas, kā arī mākslīgā intelekta un dziļās mācīšanās izstrādi. Lielais kodolu skaits samazina ielādes laiku un nodrošina nepārspētu darbību vairākuzdevumu režīmā, vienlaikus sasniedzot uzņēmuma līmeņa uzticamību, stabilitāti un drošību. NVIDIA jaunākie Creator Ready draiveri nodrošina uzlabotu lietotņu atbalstu un studijas programmu, piemēram, Autodesk® Arnold, Unreal Engine un REDCINE-X PRO®, darbību, paātrinot radošo procesu darbplūsmas video redaktoriem, grafikas dizainerim, multiplikatoriem un 3D māksliniekiem, fotogrāfiem un satura pārraidītājiem.

    “Ar mūsu jaunajiem Creator Ready draiveriem NVIDIA Quadro RTX sērijas grafiskie procesori palīdzēs radošo profesiju pārstāvjiem paātrināt savas darbplūsmas Acer ConceptD datoros,” teica NVIDIA Corp. profesionālās vizualizācijas mārketinga direktors Sandīps Gupte (Sandeep Gupte). “Apvienojumā ar Quadro grafisko procesoru platformu, radošam darbam optimizētie Acer datori palīdzēs šo darbu veicējiem koncentrēties uz sava radošuma izpaušanu.”

    ConceptD 900 — veidotāja sapņu ierīce

    ConceptD 900 ir augstas veiktspējas galddators profesionāļiem, kas izmanto vairākas sarežģītas un prasīgas programmas. Pateicoties duālajiem Intel® Xeon® Gold 6148 procesoriem ar līdz pat 40 kodoliem un 80 pavedieniem, NVIDIA Quadro RTX 6000 grafiskajiem procesoriem un 12 atmiņas slotiem līdz pat 192 GB1 kopējo ECC atmiņu, tas ir lieliski piemērots filmu veidotājiem, multiplikatoriem, produktu dizaineriem un arhitektiem, ļaujot aizmirsties radošajā procesā bez raizēm par lēnu atveidošanas laiku. ConceptD 900 ir arī ideāli piemērots mākslīgā intelekta un dziļās mācīšanās izstrādātājiem, kuriem ir nepieciešama izcila skaitļošanas un grafikas jauda. Radošie profesionāļi var darboties ar lielāku elastību, ko nodrošina divi iebūvētie M.2 PCIe sloti, kā arī efektīvais korpusa dizains, kas ļauj izvietot līdz pat pieciem uzglabāšanas nodalījumiem ar RAID 0/1 diskdziņiem. Lietotāji var to paplašināt ar papildu trīs PCIe x8 un četriem PCIe x16 iebūvētajiem slotiem.

    Intensīvas skaitļošanas programmu, piemēram, atveidošanas un video izveides, darbības laikā ConceptD 900 nesakarst, pateicoties termiskajam dizainam, kas izmanto sešus dzesēšanas ventilatorus, kas iesūknē gaisu pa trijstūru raksta priekšējo gaisa paneli un veic tā cirkulāciju korpusā. ConceptD 900 raksturo raupjš matēti melns metāla korpuss ar dzintarkrāsas LED akcentu uz ieslēgšanas/izslēgšanas pogas, piedāvājot pievilcīgu un profesionālu izskatu, ko novērtē minimālisma cienītāji.

    ConceptD 500 — augstas veiktspējas galddators dizaineriem

    ConceptD 500 ir jaudīgs galddators filmu veidotājiem, multiplikatoriem, produktu dizaineriem un satura veidotājiem, kas vēlas savu darbu pacelt profesionālā līmenī. To raksturo līdz pat 9. paaudzes Intel® Core™ procesori un grafiskie procesori, tostarp NVIDIA Quadro RTX 4000 grafiskie procesori1, kas atvieglo un paātrina darba slodzi un multivides satura izveidi sarežģītos projektos, lai lietotāji varētu koncentrēties uz radošo procesu.

    Pateicoties jaunākajam 9. paaudzes Intel® Core™ i9-9900K procesoram ar 8 kodoliem, 16 pavedieniem, sasniedzot līdz pat 5 GHz, satura veidotāju rīki ConceptD 500 datorā darbojas ātrāk, vienmērīgāk un daudz stabilāk. Tā vairākie centrālā procesora kodoli nodrošina augstu katra atsevišķa kodola darbības ātrumus, vienlaikus nesakarstot un nodrošinot zemu karstuma izvadi un zemu enerģijas patēriņu. Pateicoties grafiskajiem procesoriem, kas iekļauj līdz pat NVIDIA Quadro RTX 4000 grafiskos procesorus1, tas atbalsta četrus 5K displejus (5120×2880 ar atsvaidzes intensitāti 60 Hz) ar HDR krāsām, padarot vizuālo efektu, kustības grafikas un animācijas atveidi vieglāku par vieglu.

    ConceptD 500 ir izvēršams galddators, kas ir veidots kopīgai izaugsmei ar tā lietotāju, lai apmierinātu arvien mainīgās darba slodzes prasības. Tā DIMM sloti līdz pat 64 GB 2666 MHz DDR4 atmiņai nodrošina lielāku joslas platumu un jaudu ātrai darbībai, kad strādājat ar sarežģītiem dizaina uzdevumiem. Iebūvētais PCIe M.2 NVMe SSD ļauj lielu modeļu un sarežģītas 3D atveidošanu reāllaikā.

    Optimāla termiskā ventilācija ar trīs dzesēšanas ventilatoriem iesūc gaisu pa trijstūrveida priekšējo gaisa paneli un veic tā cirkulāciju ConceptD 500 korpusā. Un tomēr ar tā 40 dB trokšņu līmeni, tas ir pietiekami kluss, lai būtu netraucējošs.

    ConceptD 500 pamatkorpusu raksturo balta apdare un viegli noapaļotas formas, radot minimālisma iedvesmotu dizainu. Kompaktais korpuss ietilpst gandrīz jebkurā darba telpā, un tā virspusi rotā koksnes rakstu iedvesmots raksts. Klienti var ātri uzlādēt modernās Qi saderīgās ierīces bezvadu režīmā, un uzgalvas displeja turētājam tiek izmantots pārdomāts izstumjošs dizains, kas ļauj to ērti lietot un pēc lietošanas tikpat ērti salocīt.

    ConceptD sērijas klusinātie piezīmjdatori iedvesmotam radošumam

    ConceptD 9, 7 un 5 piezīmjdatorus radošo profesiju pārstāvjiem raksturo ConceptD vienmēr aktuālais dizains un 4K UHD IPS[i] PANTONE® apstiprinātie displeji. Pateicoties 100 procentīgam Adobe® RGB krāstelpas nodrošinājumam, satura veidotāji var būt droši, ka viņu krāsas būs maksimāli precīzas. Pateicoties plašajai krāstelpai, displeji nodrošina iespaidīgu krāsu precizitāti pat tik zemu kā Delta E <1. Šie piezīmjdatori radošo profesiju pārstāvjiem darbojas klusi, pateicoties Acer 4. paaudzes AeroBlade™ 3D ventilatoram ar skaņas samazināšanas mehānismu, kas rada mazāk kā 40 db troksni, kas ir līdzvērtīgs skaņas līmenim bibliotēkā, vienlaikus nodrošinot augstu skaitļošanas un grafikas veiktspēju.

    ConceptD 9 — sarežģītam, augstas kvalitātes 3D saturam

    ConceptD 9 ir novatoriska dizaina piezīmjdators radošo profesiju pārstāvjiem. Pateicoties Acer CNC nodrošinātajai Ezel Aero Hinge™ funkcijai, 17,3 collu HD (3840×2160) displejs ir apvēršams, paplašināms vai nolaižams dažādiem lietošanas režīmiem. Šis ir PANTONE apstiprināts displejs, un tas nodrošina Adobe RGB krāsu gammu 100 procentu apmērā ar nepārspētu Delta E <1 krāsu precizitāti. Lietotāji var izpaust savu radošumu jebkurā no lietošanas režīmiem, tostarp displeja, Ezel, piezīmjgrāmatas un statīva režīmus, lai kopīgotu, spēlētu spēles, strādātu un zīmētu. Tam ir Wacom® EMR irbulis, kas magnētiski piestiprinās pie ConceptD 9 un ļauj veidot autentiskus rokraksta un zīmējumu materiālus. Irbulis nodrošina nesalīdzināmu lietojamību un ātru, precīzu vadību, pateicoties tā 4096 spiediena jutīguma līmeņiem, tādēļ radošo profesiju pārstāvji var veidot dizainus no nulles, veikt piezīmes vai izcelt būtiskākās vietas koncepcijas diskusiju laikā.

    ConceptD 9, kuram var būt līdz pat pilnīgi jaunais 9. paaudzes Intel Core i9 mobilais procesors, raksturo jauda un veiktspēja vienmērīgai vairāku radošo rīku vienlaicīgai lietošanai. NVIDIA GeForce RTX 2080 grafika ļauj lietotājiem paātrināt reāllaika video rediģēšanas vai 3D atveidošanas programmas, atstājot vairāk laika radīšanai. Tā arī nodrošina paātrinātu staru izsekošanu, tādēļ atveidotāji var pārskatīt dabiskās grafikas to izveides procesa laikā. GeForce RTX grafikas procesors ļauj lietotājiem ietaupīt laiku un koncentrēties uz radošajiem darbiem, paātrinot mākslīgā intelekta funkciju darbību, lai palielinātu kvalitāt un paveiktu garlaicīgos un laikietilpīgos darbus. Satura veidotāji var darboties vietējā vidē ar līdz pat 8K RAW failiem video grafikā, nezaudējot kadrus, neveicot iepriekšēju kešdarbi un neveidojot pagaidu variantus. RTX grafikas nodrošina arī plūstošu mijiedarbību ar lieliem 3D modeļiem, piedāvājot vairāk nekā 50 procentu veiktspējas uzlabojumu rasta veiktspējai, salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes grafikas procesoriem.

    Pateicoties līdz pat 32 GB DDR4 atmiņai ar 2666 MHz un divi RAID 0 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD, satura veidotāji var saglabāt projektus un neskaitāmus video un piekļūt lieliem failiem bet vairāku ārējo cieto disku pārmeklēšanas.

    ConceptD 7 — līdz pat reāllaika 6K RED Video rediģēšanas un atveides veiktspēja

    ConceptD 7 ar līdz pat 9. paaudzes Intel Core i7 procesoru nevainojamai piezīmjdatora veiktspējai un NVIDIA GeForce RTX™ 2080 grafikas ar Max-Q Design ļauj radošo profesiju pārstāvjiem paātrināt reāllaika 6K RED video rediģēšanas un atveides veiktspēju lielas slodzes situācijās. Tas ir viegli pārnēsājams, jo ir tikai 17,9 mm (0,70 collas) plāns un sver tikai 2,1 kg (4,63 mārc.). 15,6 collu UHD (3840×2160) 4K IPS, PANTONE apstiprinātais displejs ir radīts radošo profesiju pārstāvjiem, pateicoties tā plašajai krāsu gammai, kas nodrošina 100 procentus no Adobe RGB krāstelpas, un Delta E <2 krāsu precizitāte izcilai krāsu atveidei.Porti ietver Thunderbolt™ 3 un MiniDP portus līdz pat trīs ārēju displeju pievienošanai un ietver Killer DoubleShot™ Pro spēcīgam un uzticamam Wi-Fi savienojumam.

    ConceptD 5 — sāciet radīt!

    Izmantojot ConceptD 5 klēpjdatoru, grafiskais dizains top ātri un viegli. Lietotāji var apstrādāt attēlus ar profesionālu precizitāti un ātri realizēt vissarežģītākos 2D grafiskā dizaina projektus, pateicoties tā jaudīgajam 8. paaudzes Intel Core i7 procesoram ar Radeon™ RX Vega M GL grafiku. Tas ir slaiks un viegls, un tā modernais dizains lieliski iederēsies jebkurā darba vidē un arī strādājot ārpus biroja. To raksturo augstākās kvalitātes metāla korpuss un magnija-alumīnija sakausējuma virspuse un plaukstas atbalsta zona, kā arī magnija-litija sakausējuma apakšdaļa. Tas sver tikai 1,5 kg (3,30 mārc.), ir 16,9 mm (0,67collas) plāns), un tā 6,22 mm (0,24 collu) apmale nodrošina 80 procentu ekrāna/korpusa attiecību.

    Radošo profesiju pārstāvjiem krāsu precizitāte ir būtiski svarīga dizaina darbos, un ConceptD 5 ar savu 4K UHD PANTONE apstiprināto displeju viņus nepievils. Šaurās 6,2 mm apmales lietotājiem nodrošina vairāk ekrāna vietas darbam, un 100 procentu Adobe RGB krāsu gamma un Delta E <2 krāsu precizitāte nodrošina precīzu krāsu atveidojumu. Līdz pat 16 GB DDR4 atmiņa un līdz pat 1 TB ātri reaģējošā RAID 0 NVMe PCIe SSD krātuve ļauj lietotājiem radīt vairāk. Radošo profesiju pārstāvji var ērti rakstīt jebkuros apstākļos, pateicoties siltas dzintarkrāsas tastatūras aizmugurapgaismojumam.

    ConceptD 5 ir pilns pieslēgvietu klāsts, tostarp USB C tipa 1. paaudzes ports, kas nodrošina datu pārraidi līdz pat 5 Gb/s, kā arī DisplayPort un enerģijas uzlādi, un bezsaistes uzlādi. Iebūvētais pirkstu nospiedumu lasītājs nodrošina papildu drošību, izmantojot pakalpojumu Windows Hello.

    ConceptD monitori radošo profesiju pārstāvjiem

    Radošo profesiju pārstāvjiem ir nepieciešama tāda krāsu precizitāte, kādu nespēj nodrošināt standarta monitori, tādēļ Acer radīja ConceptD UHD monitorus. Šie jaunie PANTONE apstiprinātie monitori ar iespaidīgo Delta E <1 krāsu precizitāti un modernu, slaiku, melnu apdari uz koka imitācijas pamatnes ir optimizēti tam, lai satura veidotāji varētu paveikt vairāk.

    ConceptD CM7321K ir 32 collu monitors, kas ir lieliski piemērots 2D satura veidotājiem. Tā VESA sertificētais DisplayHDR™ 1000, 32 collu 4K UHD displejs nodrošina 1152 lokālās aptumšošanas zonas ar Mini LED tehnoloģiju un DisplayHDR 1000, kā arī 99 procentus no Adobe® RGB krāstelpas un 89,5 procentu Rec.2020, ļaujot satura un filmu veidotājiem iedzīvināt savas idejas.

    ConceptD CP7271K ir PANTONE apstiprināts 27 collu monitors, kas ir optimizēts 3D satura veidotājiem. Tam ir iespaidīga, Delta E <1 nodrošināta krāsu precizitāte, plaša krāsu gamma, kas nodrošina 99 procentus no AdobeRGB krāstelpas un 93 procentus no DCI-P3 krāstelpas. Tam ir arī GSYNC Ultimate un DisplayHDR 1000, kas nodrošina nesalīdzināmas krāsu un attēla detaļas.

    ConceptD OJO Windows jauktās realitātes uzgalvas displejs radošo profesiju pārstāvjiem

    ConceptD OJO Windows jauktās realitātes uzgalvas displejam ir 4320×2160 displejs, noņemama un maināma galvas siksna, viegli regulējams acu zīlīšu savstarpējais attālums un klasiska balta apdare. Tam ir patentēta iebūvēta skaņas caurules tehnoloģija un programmatūras nodrošināta acu zīlīšu savstarpējā attāluma (IPD) regulēšanas tehnoloģija, kas ļauj valkātājam pielāgot atstatumu starp acs zīlīti un displeju, lai nodrošinātu asākus un skaidrākus attēlus un patīkamāku skatīšanos.

    Uzgalvas displeja unikālais atdalāmais dizains ļauj to viegli notīrīt un lietot kopā ar vairākiem lietotājiem (ģimeni un draugiem, vai biznesa vidē). Galvas siksna ir pieguļošs, bet ērts risinājums, kas uzgalvas displeju stingri notur vietā. ConceptD OJO iebūvētā audio sistēma koncentrē skaņu pie ausīm, atbrīvojot no nepieciešamības izmantot austiņas, un patentētā IPD tehnoloģija nodrošina to, ka displejs tiek iestatīts optimālā attālumā no valkātāja acīm. Tas ir viegli iestatāms, izmantojot iekšpuses-ārpuses izsekošanu un 6 brīvības pakāpju pozicionālo izsekošanu.

    Cenas un pieejamība

    ConceptD 900 būs pieejams Ziemeļamerikā maijā, sākot no 19 999 ASV dolāriem; EMEA reģionā jūnijā, sākot no 17 999 EUR; un Ķīnā decembrī, sākot no 259 999 RMB.

    ConceptD 500 būs pieejams Ziemeļamerikā jūnijā, sākot no 1699 ASV dolāriem; EMEA reģionā jūlijā, sākot no 2799 EUR; un Ķīnā jūlijā, sākot no 20 999 RMB.

    ConceptD 9 būs pieejams Ziemeļamerikā jūnijā, sākot no 4999 ASV dolāriem; EMEA reģionā augustā, sākot no 4999 EUR; un Ķīnā augustā, sākot no 49 999 RMB.

    ConceptD 7 būs pieejams Ziemeļamerikā aprīlī, sākot no 2299 ASV dolāriem; EMEA reģionā jūlijā, sākot no 2299 EUR; un Ķīnā maijā, sākot no 19 999 RMB.

    ConceptD 5 būs pieejams Ziemeļamerikā aprīlī, sākot no 1699 ASV dolāriem; EMEA reģionā jūlijā, sākot no 1699 EUR; un Ķīnā jūnijā, sākot no 12 999 RMB.

    ConceptD CM7321K 32 collu monitors būs pieejams Ziemeļamerikā septembrī, sākot no 2999 ASV dolāriem; EMEA reģionā septembrī, sākot no 3199,00 EUR; un Ķīnā augustā, sākot no 29 999 RMB.

    ConceptD CP7271K 27 collu monitors būs pieejams Ziemeļamerikā jūlijā, sākot no 1999 ASV dolāriem; EMEA reģionā jūlijā, sākot no 2099 EUR; un Ķīnā jūnijā, sākot no 9999 RMB.

    Precīza specifikācija, cenas un pieejamība dažādos reģionos var atšķirties. Lai uzzinātu vairāk par pieejamību, produktu specifikācijām un cenām noteiktos tirgos, lūdzu, sazinieties ar tuvāko Acer Acer pārstāvniecību, izmantojot vietni www.acer.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    D
    22.04.2019 15:52

    Latvija ConceptD-5 laptops būs pieejams?

    Reklāma