Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Mi Band 4 fitnesa aproce gaidāma gada otrajā pusē

    Jaunākie raksti

    Xiaomi izziņojis, ka jaunā Mi Band 4 fitnesa aproce gaidāma jau šajā gadā, bet tā varētu nedaudz aizkavēties. Iepriekš tika lēsts, ka Mi Band 4 fitnesa aproce pie pircējiem nonāks martā vai aprīlī, bet Xiaomi nācies atlikt aproces iznākšanu.

    Xiaomi pārstāvis uzsvēris, ka katrai Mi Band fitnesa aproču sērijai tiek pievienots klāt vismaz viens liels jaunums, tas pats gaidāms arī ar Mi Band 4 fitnesa aproci. Pagaidām netiek atklāts, kas tieši jauns sagaidāms no Mi Band 4 fitnesa aproces.

    Reklāma

    Baumas norāda, ka Mi Band 4 fitnesa aproce varētu saņemt iebūvētu iespēju, kas līdzinātos elektrokardiogrammai. Jau šobrīd līdzīgu ideju piedāvā Apple Watch Series 4 un arī Withings Move ECG.

    Un nepiemirsti pieteikties Xiaomi Mi Band 3 fitnesa aproces izspēlei Kursors.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    18.03.2019 14:14

    Ar ko tā kardiogramm atšķiras no sirdspukstu mērītāja?
    Vai visiem Mi Band 3 notifikācijas latviski rāda ķeburus, vai ir pieejams kāds softa valodas daļas papildinājums, ko es neesmu novilcis?

    kursorslv
    18.03.2019 14:19
    Reply to  as

    Jo vairāk lasu komentārus par Mi Band 3, jo vairāk skaidrs, ka Mi Band 3 lietojams tikai kopā ar telefonu, kurā iestatīta angļu valoda. Līdzko nomaini telefona sistēmas valodu uz citu, Mi Band 3 atgriežas pie ķeburiem.

    Lauris Špats (shpats)
    25.03.2019 10:38
    Reply to  kursorslv

    Man ir tā, ka garumzīmes nerāda – vienkārši tas pats burts bez garumzīmes. Kaut kā uzreiz neatceros, vai settingos savam Mi Band kaut ko mainīju, bet liekas, ka ne..

    Artis 🍏
    18.03.2019 14:56
    Reply to  as

    Ieteiktu Google iemest “ecg vs optical heart rate”. Cik noprotu, kardiogramma mēra tieši sirdsdarbību, nolasot to no elektro impulsiem, kamēr optiskais sensors mēra/skaita sirds pukstus no asinsvadu saraušanās/izplešanās un mēģina šo informāciju interpretēt.

    Optiskie mērījumi ir neuzticami, arī interpretācija esot ar iespēju kļūdoties.

    Reklāma