Web Analytics
More
    Reklāma

    Withings parāda jaunus pulksteņus: analogos Move un Move ECG

    Jaunākie raksti

    Viens no veiksmīgākajiem valkājamās elektronikas ražotājiem Withings parādījis pāris jaunus aktīvā dzīvesveida pulksteņus kopā ar pulsa un asinsspiediena mērierīci Withings Move ECG.

    Apple jau kādu laiku lepojas ar elektroniskās elektrokardiogrammas esamību Apple Watch pulksteņos. Ik pa laikam lasām, ka Apple Watch kārtējo reizi kādam izglābis dzīvību – pulkstenis noteicis sirds problēmas, pulksteņa programmatūra esot ieteikusi apmeklēt ārstu.

    Reklāma

    Withings Move ir jauns analogais pulkstenis ar fitnesa sekošanas iespējām. Patīkami, ka Withings Move maksās sākot no 70 eiro, tas būs iegādājams jau februārī. Withings Move ECG modelis izskatīties tāpat kā Move, bet tam būs līdzīga elektrokardiogrammas iespēja kā Apple Watch. Move ECG modelis maksās no 130 eiro.

    Withings BPM Core ir mājās valkājama trīs-vienā ierīce, kas spēs mērīt asinsspiedienu, veikt elektrokardiogrammu un noteikt sirds problēmas. Withings BPM Core vēl esot pāris nianses ar ierīces sertificēšanu, bet pēcāk tiek solīts izlaist BPM Core par aptuveni 250 eiro.

    Withings BPM Core
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma