Web Analytics
More
    Reklāma

    Yandex kopā ar Hyundai būvēs pašbraucošas automašīnas

    Jaunākie raksti

    Hyundai parakstījis vienošanos ar Krievijas tīmekļa meklēšana gigantu Yandex par pašbraucošu automašīnu tehnoloģiju izstrādi. Tādējādi Hyundai kļuvis par pirmo autoražotāju, kas uzsācis sadarbību ar Yandex pašbraucošu automašīnu tehnoloģiju izstrādē. Faktiski Hyundai kļuvis par pirmo Yandex partneri, kas ražo iekārtas (konkrētajā gadījumā automašīnas), nevis tikai nodarbojas ar programmatūras izveidi.

    Google, Apple un Baidu katrs izvēlējies nedaudz citu novirzienu autonomo automašīnu tehnoloģiju izveidē. Par Apple pēdējā laikā tiek arī runāts, ka uzņēmums vismaz daļēji atteicies no autonomo automašīnu tehnoloģiju izstrādes vai arī Apple mainījis savu filozofiju un pamata ideju šīs tehnoloģijas izveidē.

    Reklāma

    Yandex un Hyundai strādās ne tikai pie gatavām pašbraucošām automašīnām, uzņēmumi grasās piedāvāt jau gatavu platformu un tehnoloģiju komplektus, kas tiks piedāvāti citiem autoražotājiem. Yandex noslēgtais līgums ar Hyundai neesot ekskluzīvs, kas nozīmē tikai to, ka arī citi autoražotāji var pievienoties Yandex pašbraucošo auto izstrādei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    22.03.2019 11:26

    Tos yandexus, līdzīgi kā kasperskijus neizspers no tirgus vienā dienā?

    Krotow
    22.03.2019 12:56

    Būs kā ar Putinam demonstrēto robotu uz kvadracikla.

    Reinis Rozitis
    22.03.2019 18:51

    Bez korejiešiem un ķiniešiem diez vai kāds uzņemsies sadarboties tehnoloģiju jomā (japāņi varbūt tad, kad Kuriļu salas atdabūs)..

    Reklāma