Web Analytics
More
    Reklāma

    VIPER GAMING izlaiž augstas veiktspējas Viper VPN100 PCIe M.2 SSD

    Jaunākie raksti

    Patriot Memory zem sev piederošā VIPER GAMING zīmola laidis klajā augstākās veiktspējas SSD – Viper VPN100 PCIe M.2, piedāvājot saviem klientiem līdz pat 2TB lielu kapacitāti. VPN100 darbu pārvalda jaunākais Phison E12 PCIe Gen 3 x 4 NVMe kontrolieris, kas nodrošina super ātrus secīgo lasīšanas un rakstīšanas ātrumus (3,450 / 3,000 MB/s). VPN100 ir izstrādāts ar iebūvētu alumīnija radiatoru ar 6 atsevišķām termālajām “spurām”, lai nodrošinātu maksimāli efektīvu siltuma izkliedi augstas darba slodzes apstākļos. Tāpat no citiem augstākās klases NVMe to atšķir temperatūras sensors, kurš izvietots ierīces ārpusē, lai nodrošinātu maksimāli precīzu temperatūras vadību.

    NVMe ātrums

    Lasīšanas un rakstīšanas ātrums ir kritiska metrika datora veiktspējai, jo īpaši, ja notiek darbs pie 4K video rediģēšanas. Kamēr jaunākās datorspēles paredz arvien lielāku datu glabāšanas apjomu, ātrāki SSD nodrošina vienmērīgu spēlēšanu un ātrāku datu pārsūtīšanu. VPN100 pārsūtīšanas ātrums ļauj spēlētājiem piekļūt savām spēlēm un ātrāk atgriezties spēlē, vienlaikus paātrinot jūsu sistēmas atsaucību. Ar VPN100 lietotājs varēs sasniegt līdz pat 5 reizes lielākus ātrumus nekā lietojot tradicionālos SATA SSD (piemēram, Patriot Burst), kas padara šo produktu par uzticamu datorspēļu spēlētāju, datoru entuziastu, dizaineru un videomateriālu apstrādes speciālistu izvēli.

    Reklāma

    Viper VPN100 nodrošina secīgu datu lasīšanas ātrumu līdz pat 3,450 MB/s (1TB modelim) un 3000 MB/s lielu rakstīšanas ātrumu. Ar VPN100 1TB modeli lietotājs sasniegs līdz pat 600K IOPS (nejaušu ievades, izvades operāciju skaits sekundē). Tas šo produktu padara piemērotu datoru sistēmām, kas pastāvīgi strādā ar vairākām aplikācijām vienlaikus, paralēli ielādējot smagas programmatūras (piemēram, spēles).

    Temperatūras vadība

    Tradicionālajiem NVMe SSD ir uzstādīts veiktspējas ierobežojums, lai uzturētu praktisku darbības termisko stāvokli, kas var ierobežot datu pārraides ātrumu. Lai to risinātu, VPN100 M.2 SSD ir izstrādāts ar ārējo siltuma sensoru, lai kontrolētu iekšējās temperatūras un novērstu pārkaršanas risku. Lai samazinātu veiktspējas kritumu, VPN100 ir iebūvēts alumīnija sildītājs ar sešām termiskām spurām, kas nodrošina lielisku siltuma izkliedi pie jebkurām smagām noslodzēm.

    Patriot SSD

    Līdz ar VPN100 iznākšanu, Patriot Memory SSD produktu līnija izskatās sekojoši:

    • Burst SSD – 2D/3D TLC diski, kas jau kādu laiku iekarojuši vietu populārāko SSD disku vidū Baltijas tirgū. Datu glabāšanas apjoma ziņā pieejami 120 – 960GB modeļi, kas ļauj sasniegt datu pārraidīšanas ātrumus līdz pat 560MB/s.
    • Scorch M.2 – cenas ziņā draudzīgākie NVMe SSD, kas pieejami 128-256-512GB versijās un to maksimālie lasīšanas / rakstīšanas ātrumi ir 1,700 / 950 MB/s.
    • VPN100 – augstākās klases NVMe SSD, kas piedāvā lietotājam sasniegt 3,450 / 3,000 MB/s lielus ātrumus, kā arī maksimālo kapacitāti 2TB.

    Komplektā ar jauno VPN100 lietotājs saņems 3 gadu garantiju, kas gan ir salīdzinoši pieticīgāks piedāvājums, nekā konkurentiem – Samsung un WD, kuri pieejami ar 5 gadu garantiju. Tomēr par šo punktu ražotājs sniedza papildus komentāru, ka VPN100 produkts ticis izlaists pavisam nesen un pašreiz vēl tiek pētītas iespējas paplašināt garantiju līdz 5 gadiem.

    VPN100 Latvijā varēs nopirkt jau aprīlī un gaidāmās cenas būs ap 50 EUR par 256GB modeli, 95 EUR par 512GB un 185 EUR par 1TB NVMe. Lieki piebilst, ka salīdzinoši tas būs visai kārdinošs piedāvājums, jo maksās par 30-40% mazāk nekā Samsung 970 EVO PLUS un WD SN750.

    Jau pavisam drīz šo produktu saņemsim uz testu un pārbaudīsim, cik spējīgs tas ir reālā darbībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma