Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau šonedēļ veikalu plauktos nonāk Samsung Galaxy Buds un Galaxy Watch Active

    Jaunākie raksti

    No šīs nedēļas tirdzniecībā pieejamas jaunas Galaxy valkājamās ierīces – viedpulkstenis Galaxy Watch Active un bezvadu austiņas Galaxy Buds. Jaunās ierīces būs ērti un eleganti palīgi aktīvai ikdienai.

    “Tuvojoties pavasarim, mēs arvien vairāk domājam par veselīgu dzīvesveidu – pirmās siltās un saulainās dienas aicina doties dabā un izkustēties. Samsung jaunā valkājamo ierīču līnija noderēs dažādu aktivitāšu cienītājiem – gan tiem, kam patīk garas pastaigas un soļu skaitīšana, gan tiem, kas aizraujas ar sportu jau nopietnāk un vēlas sekot līdzi savām aktivitātēm,” saka Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs.

    Reklāma

    Galaxy Watch Active: praktisks un elegants

    Galaxy Watch Active apvienots labākais Galaxy sērijas mantojums, kā arī uzlabotas fitnesa un ikdienas labsajūtas mērīšanas iespējas. Ierīce pati automātiski nosaka, kad tās valkātājs skrien, brauc ar velosipēdu, izmanto trenažierus vai sāk dinamisku vingrojumu kompleksu. Tāpat manuāli iespējams pievienot vēl vairāk nekā 39 aktivitātes, noteikt katras aktivitātes dienas mērķus un mērīt progresu.

    Galaxy Buds: austiņas – aktīva dzīvesveida sabiedrotais

    Bezvadu austiņas Galaxy Buds nodrošina izcilas kvalitātes skaņu, un, izmantojot Bluetooth savienojumu, ļauj straumēt mūziklu bezvadu tīklā līdz pat sešām stundām, bet zvanīt – līdz piecām stundām. Kompaktais futrālis uztur uzlādi līdz pat septiņām stundām un nodrošina Galaxy Buds 1,7 stundu darbu ar 15 minūšu ātru uzlādi.

    Esam uz testu saņēmuši abas ierīces un jau drīzumā sagatavosim šo produktu apskatus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    27.03.2019 09:37

    Gaidu apskatu par viedpulksteni..
    īpaši interesē pulsometra darbība slodzes laikā.

    Kartupelis3
    27.03.2019 11:09

    Arī zināma interese par pulksteni. Dīvaini gan liekas, ka pat pats samsungs nesaka neko par viņu – nu ar ko tas labāks par iepriekšējo galaxy watch – kaut kas mainījies? Apraksts nemelotu arī par 3 iepriekšējām paaudzēm..

    27.03.2019 11:49

    Savā laikā iegādājos Gear S3 Frontier. Pulkstenis jau vizuāli smuks un vīrišķīgs, bet es katrā ziņā nekad otreiz neiegādātos šāda tipa viedpulksteni – viedpalīgu. Akumulators ar izslēgtiem savienojumiem pēc 1,5 gadu lietošanas tur knapi 2,5 dienas, tas ir zem katras kritikas. Ja nu vienīgi ņemot jaunu telefonu nāktu kā dāvana bonusā, tad vēl ok. Mācieties no citu kļūdām! :)
    Ja grib normāli priekš sporta aktivitātēm, pulsiem utt., tad skataties labāk normālu sportam domātu ierīču virzienā.

    Kursors.lv
    27.03.2019 11:53

    Precīzi manas domas. Ikdienā izmantoju vienkāršu, bet tomēr sportiskām aktivitātēm vairāk piemēroto Garmin vivoactive 3 un tas jālādē aptuveni reizi nedēļā (tiesa, ar izslēgtiem paziņojumiem un nedarbinot GPS). Savukārt, tas pats Galaxy Watch Active vienkārši izmantojot kā pulksteni (ar ieslēgtiem paziņojumiem) jālādē retākais reizi divās dienās. Tomēr, manuprāt, krietni par biežu.

    27.03.2019 14:15

    Man to pašu vienu reizi nedēļā uzlādēt liktos jau nedaudz kaitinoši. Manam fenix 5 ar ieslēgtiem pazinojumiem un pāris treniņiem ar gps , parasti vajadzīgs lādēt reizi divās nedēļās.

    Kursors.lv
    27.03.2019 14:20

    Nu, paga, paga, piektais fēnikss tomēr ir citas līgas ierīce un maksā kosmosu.

    27.03.2019 22:47

    Galīgi nav grūti pat reizi dienā uzlikt uz bezvadu lādētāja. Tas taču aizņem 1 sekundi un pavisam nedaudz kustību. Mans Gear S3 pēc 1,5 gadu lietošanas 3 dienas velk, ja izslēdzu AOD. Ar ieslēgtu par 24 h mazāk. Bet uzlādēt toč nav grūti.

    Kursors.lv
    28.03.2019 06:44

    Nav grūti, bet absolūti lieki. Tad man līdzi jāstaipa vēl viens lādētājs, kas principā nav savietojams ar ne ko citu.

    Astro
    28.03.2019 01:22

    Runa nav par – grūti, bet kaitinoši. Viss, kas teorētiski skaitas mobils, vienmēr karājas pie drāts. Istenībā grūtības šeit ir dažam labam ražotājam iemest ierīcē, atvainojiet, produktā, 3x vai 20x lielāku aķi. Piem, es šādu “produktu” pagrābtu momentā. Bet tie kas grib lādēt savus “produktus” 3x dienā var pirkt pa lēto…
    P.S. jā, mums tagad visapkārt ir produkti. Lattelekomam ir produkti un pat bankās ir produkti. Iedomājieties – ieejat bankā, bet tur pilni plaukti ar produktiem!!! :-)

    Juris Bo
    28.03.2019 10:03
    Reply to  Astro
    28.03.2019 10:53

    Iepirku sev Galaxy Buds tīri sportošanai un ikdienai. Pa lielam sportam perfektas austiņas ērtas ļoti labi turās ausīs, apkārt vispār neko nevar dzirdzēt kamēr gear aplikācijā nieslēdz funkciju, lai varētu dzirdēt. Par ikdienu vel varētu padiskutēt, skaņa ir ļoti labi ir savi zemie toņi plusā vari noregulēt skaņu kā tev gribās. Mīnusiņš viņiem ka nenāk nekāds paziņojums ka viņas iet uz izlādi, varbūt viņiem ir tāda funkcija paziņot par zemu bateriju,bet man 2x reizes nekādi paziņojumi nav nākuši bams un atslēdzās. Vel neiesaku caur viņiem runāt mikrofoni nav no dižajiem otrā galā gandrīz vienmēr pārprasīs ko tu esi teicis, bet tas ir tikai runājot uz ielas, kad esi telpās tad retāk pārprasa :D

    Reklāma