Web Analytics
More
    Reklāma

    IKEA izziņo Sonos viedo skaļruņu pieejamības laiku

    Jaunākie raksti

    Pēc aptuveni divām nedēļām IKEA grasās Milānā parādīt un pastāstīt sīkāk par viedajiem bezvadu skaļruņiem, kas tapuši sadarbībā ar Sonos. Jau zināms, ka Sonos viedie skaļruņi būs pieejami IKEA Symfonisk sērijā.

    IKEA Symfonisk sērijas viedie skaļruņi būs pieejam ASV un arī visā Eiropā jau augustā, plašāka informācija par gaidāmajiem modeļiem un to cenām arī būs zināma tikai aprīļa pirmajās nedēļās.

    Reklāma

    IKEA Symfonisk sērija sāks savu dzīvi ar diviem viedajiem bezvadu skaļruņiem. Viens no tiem būs garāks, uz grīdas novietojams skaļrunis, bet otrs būs tā dēvētais plaukta skaļrunis.

    Sonos uzskatāms par visai dārgu bezvadu skaļruņu un televizoru tā saucamo soundbaru ražotāju. Sonos ierīču cenas sākas no aptuveni 230 eiro par vienu bezvadu skaļruni (pieejams arī lētāks 180 eiro mini skaļrunis), TV soundbaru cenas ir no 450 līdz 800 eiro.

    IKEA pēdējos mēnešos sākusi pastiprināti pievērsties viedajām tehnoloģijām – iepriekš izziņotas motorizētas žalūzijas, kas būs vadāmas ar Google viedo mājas risinājumu un Apple HomeKit palīdzību.

    Avotsyoutube
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma