Web Analytics
More
    Reklāma

    Taxify turpmāk būs pieejams arī Google Maps

    Jaunākie raksti

    No šodienas, izmantojot Google Maps, starp pārvietošanās iespējām Latvijā tiks rādīta arī iespēja nokļūt galamērķī ar Taxify.

    „Kad cilvēki vēlas nokļūt galamērķī, un izmanto Google Maps pakalpojumu, viņiem ir svarīgi atrast piemērotāku un ērtāko veidu konkrētajam gadījumam. Reizēm vieglāk ir doties ar kājām, citreiz izmantot sabiedrisko transportu, dažreiz saprātīgākais ir izmantot taksometru vai kopbraukšanas pakalpojumus. Tieši tāpēc Taxify un Google Maps sadarbojas, lai sniegtu cilvēkiem vēl plašāku izvēli starp dažādām transporta iespējām,” uzsver Kārlis Ķezberis, Taxify reģionālais vadītājs Latvijā.

    Reklāma

    Meklējot labāko veidu, kā nokļūt galamērķī lietotnē Google Maps, turpmāk viens no piedāvātajām iespējām būs kopbraukšanas platformas, to skaitā arī Taxify. Izvēloties kopbraukšanu, Google Maps uzreiz norādīs arī aptuveno brauciena ilgumu un cenu. Izvēloties iespēju doties ceļā ar Taxify, lietotājs varēs atvērt Taxify lietotni uzreiz no Google Maps, ar jau ievadītu sākuma atrašanās punktu un galamērķi. Lai izmantotu pakalpojumu, lietotājam ir jābūt instalētai Taxify lietotnei savā tālrunī, to var atrast App Store vai Google Play.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    25.02.2019 14:33

    Šis vienmēr ir šķitis interesanti – kad Yandex un Uber pārpirks šo reklāmas laukumu, tad būs cits, ne Taxify. Man rāda, ir OK, ērti!

    Rudolfs
    25.02.2019 14:42
    Reply to  as

    Uber jau ir tajās valstīs, kur operē. Un ir bijis jau gadiem.

    REALAIS
    25.02.2019 15:56
    Reply to  as

    Nekas nebūs jāpārpērk. Tiks pielikti klāt citi maksātspējīgie.
    Man Londonā rāda 3 šādas kompānijas.

    25.02.2019 21:15

    Paskatijos Google Maps. Tās Taxify mašīnas ir tikai boti, kas braukā tev apkārt. Sekojot līdzi mašīnītem var redzēt, ka iebraucot tupikā momentāli pagriežas un brauc atpakaļ. Nezinu cik jēdzīga ir šī integrācija, ja nerāda takšus apkārt.

    Kursors.lv
    25.02.2019 21:20

    Neviens jau nesagaida, ka tie auto būs precīzi uz kartes. Cik saprotu, tad to nemaz privātuma dēļ nedrīkst darīt.

    Reklāma