Web Analytics
More
    Reklāma

    Čikāgā prezentēta speciāla “Mazda MX-5” versija

    Jaunākie raksti

    Čikāgas automašīnu izstādē – “Mazda Motor Corporation” sporta benefice: prezentēta leģendārā rodstera “Mazda MX-5” jubilejas versija par godu šī modeļa 30. gadadienai.

    Trīs desmitgades pēc brīža, kad visu laiku populārākais rodsters noripoja no konveijera Hirosimā, MX-5 ne cik nav zaudējis aktualitāti mainīgajā automašīnu tirgū.

    Reklāma

    Līdz šim pārdots jau vairāk nekā 1 miljons šī modeļa automašīnu, un Japānas ražotājs atzīst: “MX-5 veiksmi ir noteikušas ne tikai nemainīgās vērtības – mazs svars un precīza vadība –, bet arī modeļa cienītāji un to idejas, kā vēl vairāk uzlabot harizmātisko rodsteru.”

    Jaunā ierobežota izlaiduma MX-5 “Racing Orange” versija – tā ir pateicība šiem cienītājiem un vienlaikus ticība modeļa nākotnes izpausme, ko iemieso neatkārtojamā, šodien Čikāgā prezentētā MX-5 krāsa – austošas saules spožuma dzeltena, kas sola fantastisku jauno dienu.

    30. gadadienas MX-5 versija ir rotājusies ar kaltiem alumīnija diskiem, kas kopā ar Japānas kompāniju “Rays Co. Ltd” tika radīti speciāli šim modelim, un ar speciālu jubilejas emblēmu, kurā iespiests modeļa sērijas numurs. Visā pasaulē tiks pārdotas tikai 3000 MX-5 “austošās saules” kabrioleta vienības ar auduma vai salokāmu metāla jumtu.

    Ierobežotās sērijas MX-5 tāpat izcelsies ar oranžas krāsas bremžu suportiem (“Brembo” priekšā, “Nissin” aizmugurē), tajos tiks iemontēti sporta “Bilstein” amortizatori. Salonā muzikālo fonu veidos “Bose AudioPilot 2” audio sistēma, kas aprīkota ar 9 skaļruņiem.

    Pirmā MX-5 auditorijai tika prezentēta Čikāgā – 1989. gadā. Modeli no pirmās dienas ir pavadījusi veiksme, un, nomainoties jau četrām paaudzēm, MX-5 turpina dominēt rodsteru tirgū.

    “Mazda” korporācija arī tagad saglabā uzticību oriģinālajai MX-5 koncepcijai, kuras būtība – pieejama, izveicīga sporta automašīna, kas dāvā patīkamas vadīšanas prieku. Tajā diezgan labi sajūtams populārais “Jinba Ittai” princips, kas rada vadītāja un automašīnas vienotības sajūtu – to, ar ko šodien apdāvināti visi “Mazda” modeļi.

    Pirmās ierobežotā izlaiduma MX-5 automašīnas Ziemeļeiropas reģiona valstis sasniegs nākamā gada vasarā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    15.02.2019 10:18

    supportos tiks iemontēti amortizatori…?

    Reklāma