Web Analytics
More
    Reklāma

    Dižpārdoklis HERO7 atgriež GoPro pie peļņas

    Jaunākie raksti

    Pēdējos pāris gados GoPro īsti negāja ar galu kopā savilkšanu – kopš 2017. gada 3. ceturkšņa GoPro uzrādīja tikai zaudējumus. Tiek ziņots, ka HERO7 sērijas sporta kameras atgriezušas GoPro pie peļņas rādītājiem. 2018. gada pēdējos trīs mēnešos GoPro apgrozījis 377 miljonus dolāru, nopelnot 32 miljonus.

    Tiek uzskatīts, ka GoPro lielākā neveiksme bija mēģinājums 2015. gada nogalē iekarot bezpilotu lidaparātu jeb dronu tirgu. Vairāki lēmumi un neveiksmes GoPro drona izveidē noveda uzņēmumu visai neapskaužamā finanšu situācijā.

    Reklāma

    GoPro paziņojis, ka sporta kameru ražošana tiks gada vidū daļēji pārcelta uz Meksiku, jo ASV tirdzniecības karš ar Ķīnu jūtami ietekmē gatavo produktu pašizmaksu.

    GoPro HERO7 sērijas kameras tika izziņotas pagājušā gada septembrī. Te gan jāatzīst, ka HERO7 sērijas uzvaras gājienu kaldināja GoPro nešķīstais manevrs – iepriekšējo sēriju kameru ražošana un pārdošana tika pārtraukta, lai arī iepriekš GoPro pēc jaunu kameru izlaišanas samazināja veco modeļu cenas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    08.02.2019 01:41

    Jā, dronu GoPro nevajadzēja taisīt. Citi to jau dara un krietni labāk. Taču stulbākais ko GoPro izdarīja – pārtrauca ražot kubveida Session modeļu līniju.

    Krotow
    08.02.2019 15:45

    Ar dronu taisīšanu GoPro tiešām nogāja greizi. Būtu taisījuši tikai dronu kameras, ko viņi tiešām prot. Ļoti žēl, ka pārtrauca ražot Session kubveidīgos modeļus. Tagad tos vairs nevar nopirkt un esošo īpašnieki savējos ieķērušies ar zobiem un nagiem :)

    Reklāma