Web Analytics
More
    Reklāma

    Klipsch rada bezvadu austiņas, kas noteikti patiks pīpmaņiem

    Jaunākie raksti

    Apple pirms diviem gadiem izlaida AirPods bezvadu austiņas un tagad varam labi redzēt, ka tās ir aizsākušas jaunu ēru austiņu jomā. Arvien vairāk audio aparatūras ražotāju sāk piedāvāt līdzīgus produktus, kurus vieno mazs izmērs, vadu neesamība un uzlāde speciālā lādēšanas (un reizē arī pārnēsāšanas) kārbiņā.

    ASV bāzētais audio aparatūras uzņēmums Klipsch ir paziņojis, ka jau nākamnedēļ Lasvegasā notiekošajā tehnoloģiju izstādē CES 2019 publikai atrādīs savus jaunos audio produktus.

    Reklāma

    Starp jaunumiem būs Klipsch T5 in-ear tipa bezvadu austiņas. Kopumā T5 sērijā būs četri modeļi, kas apmierinās klientus ar dažādām vajadzībām un maciņa biezumu. Austiņas maksās sākot no aptuveni 60 dolāriem līdz 200 dolāriem. Interesantākais no šīs sērijas modeļiem man šķiet pilnībā bezvadu T5 versija, kas izskatās vairāk pēc Samsung Gear IconX, Sony WF-1000X vai Jabra Elite 65t, ko šonedēļ esam saņēmuši uz testu un drīzumā sagatavosim apskatu. Jaunās austiņas ar vienu uzlādi darbosies līdz 8 stundām un kad to “sula” beigsies, tās varēs uzlādēt metāla kārbiņā, kas tik ļoti atgādina Zippo šķiltavas. Lai arī kādu laiku vairs nesmēķēju, diez vai līdz mūža beigām spēšu aizmirst to patīkamo Zippo šķiltavu klikšķi. Jācer, ka arī Klipsch T5 kastīte būs tikpat atkarību izraisoša :). Šīs austiņas būs nopērkamas jau šī gada pavasarī un maksās aptuveni 200 dolārus.

    Izstādē Klipsch atrādīs jaunos Heritage Wireless sērijas skaļruņus, piecas jaunas sound bar tipa akustiskās sistēmas, kā arī jaunāko augstas izšķirtspējas skaļruņu versiju.

    AvotsKlipsch
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krist2ps
    05.01.2019 14:03

    Pārmērīga mūzikas klausīšanās var izraisīt dūmus jūsu ausīs? (:

    Reklāma