Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ZenFone viedtālruņu liktenis nezināms pēc uzņēmuma vadītāja atkāpšanās

    Jaunākie raksti

    ASUS noteikti nav pats lielākais vārds viedtālruņu tirgū, tomēr nevar noniecināt ASUS centienus piedāvāt interesantus risinājumus viedtālruņiem un arī Android planšetdatoriem.

    Tikko paziņots, ka pēc 11 gadu pavadīšanas amatā atkāpies ASUS vadītājs Jerry Shen. Tiek uzskatīts, ka pēc ilggadējā ASUS vadītāja nomaiņas grūti laiki būs ASUS viedtālruņu biznesam. Jerry Shen vadībā tapa tādi interesanti (bet parasti ne visai veiksmīgi) modeļi kā PadFone planšetdators ar iespēju veikt zvanus, visai dārgie ASUS Transformer divi-vienā Android klēpjdatori, ASUS Eee PC un citi zināmi produkti. ASUS arī bija viens no retajiem, kas saņēmās veidot Project Tango papildinātās realitātes viedtālruņus.

    Reklāma

    Tirgus analītiķi norāda, ka ASUS datoru bizness nav pat iekļuvis pasaules topa pieciniekā. ASUS datoru pārdošana piekāpjas pat Microsoft.

    Ja ASUS saglabās viedtālruņu izstrādi, visticamāk, gaidāmi vienkāršāk saprotami viedtālruņi, ASUS atteiksies no pārgalvīgām inovācijām. Zināms, ka spēlēm paredzētais ASUS ROG Phone iekarojis gana lielu popularitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    14.12.2018 12:03

    Uh, traki. Jāsaka, ka pēc ASUS ierīcēm, kuras ir sanācis pašam testēt (apskati pieejami Konsumer YouTube kanālā ;) /sneaky reklāma/), neko nevar tām pārmest. Laptopi katrā no galvenajiem ASUS segmentiem ir bijuši līmenī un konkurējuši jo sīvi ar Dell un Apple. ZenFone Max Pro arī nebija tik slikts, kā man sākumā šķita, ka būs. Iespējams, ka strādāšana ar zīmolu nebija pietiekama, jo ambīcijas un varēšana principā bija.

    eerks
    14.12.2018 20:03
    Reply to  Konsumer

    Par Asus tik tiešām neko nevar sliktu teikt. Mobo un videokarte no Asus darbojas bez traucējumiem datorā jau 12 gadus.

    Reklāma