Web Analytics
More
    Reklāma

    Google martā atteiksies no Inbox e-pasta klienta

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka jau nākamā gada martā tehnoloģiju entuziasti zaudēs vēl vienu e-pasta klientu – eksperimentālo Google Inbox. Tiesa, statistiski tas nebūs liels zaudējums, jo par Google Inbox zina visai šaurs potenciālo lietotāju loks, vēl mazāk izmanto Google Inbox.

    Vairumu jaunās iespējas, kas Gmail nonāca pēdējos pāris gados, varēji vismaz pāris mēnešus iepriekš ieraudzīt Google Inbox. To skaitā bija atliktā e-pastu nosūtīšana un viedās atbildes uz e-pastiem. Google Inbox ir pieejams kā Android lietotne un arī e-pasts izmantojams tīmekļa pārlūkā.

    Reklāma

    Iepriekš par e-pasta klienta darbības izbeigšanu paziņoja Newton. Faktiski Newton bija gana dārgs rīks e-pasta apkalpošanai, kas nespēja aizķert daudzu saltās un ļoti skopās sirdis. Newton pēdējā bloga ierakstā paziņoja, ka kopējais klientu skaits bijis 40 000, kas it kā skan daudz, bet pat 50 dolāri gadā no katra rada tikai 2 miljonus dolāru, kas mūsdienu tehnoloģiju pasaulē ir sīknauda.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    As
    14.09.2018 16:14

    Pavirši apskatot,man liekas loģisks solis! Ar ko gmail parastais mails atšķīrās no gmail inbox? Pavirši uzmetot aci internetam redzu tikai atšķirības pastkastes virsrakstos,nekā principiāli atšķirīga, kā dēļ būtu jāraud. Vai es kļūdos?

    LAN
    14.09.2018 22:18

    Priekš atliktā epasta es izmantoju Gmass (vairāk paredzēts kā spama bombardēšanas rīks).

    Reklāma