Web Analytics
More
    Reklāma

    Konkurss: Laimē Nokia 5.1

    Jaunākie raksti

    Sveiki, Kursors.lv lasītāji! Kādu laiciņu pie mums nav bijis konkurss, tāpēc šodien situāciju labosim un sadarbībā ar Nokia telefonu izstrādātāju HMD Global esam jums sarūpējuši lādzīgo Nokia 5.1 viedtālruni.

    Par lādzīgu šo telefonu es vēlos nosaukt tāpēc, ka tas nemaksā pārlieku daudz (ap 200 eiro), tomēr piedāvā tīru un nasku Android One, pieklājīgu tehnisko aprīkojumu un kvalitatīvu korpusu. Nav liela māka tirgot telefonus par 1000 eiro un ir svarīgi piedāvāt kvalitatīvus produktus arī zemākās cenu kategorijās. Un, manuprāt, šoreiz Nokia tas ir izdevies.

    Reklāma

    Konkursa mehānika ir līdzīga tiem, ko esam organizējuši iepriekš. Būs jāatbild uz dažiem jautājumiem par šo telefonu un papildus lozes varēsi iegūt veicot dažas citas mums noderīgas darbības. Konkursā var piedalīties līdz šīs nedēļas noslēgumam un nākamās nedēļas sākumā izziņošu laimīgo, kas mājās dosies ar feino Nokia 5.1 viedtālruni. Veiksmīgi!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    06.11.2018 17:48

    Cik labi, ka es klausos Apple Podcasts. 😏😜

    E
    06.11.2018 18:09

    Oops, this is embarrassing. Seems we’ve run into a technical problem.
    Please forgive us. We’ve been notified about this issue, and we’ll try to remedy the situation as soon as possible.

    In the meantime, you can try hitting the ‘Back’ button in your browser to return to the previous page, or you can click here to visit our homepage.

    Thanks!
    The PromoSimple Team

    Kristaps Skutelis
    06.11.2018 20:14
    Reply to  E

    Mirkļa vājums sistēmai? Tagad tiki galā? :)

    Andris
    06.11.2018 19:36

    God. autor! Vai varētu, lūdzu, palūgt detalizētāku pamatojumu vai skaidrojumu Jūsu minētajam, ka: “Nav liela māka tirgot telefonus par 1000 eiro….”?

    Kristaps Skutelis
    06.11.2018 20:17
    Reply to  Andris

    Tas bija tāds kā mājiens ar mietu tiem ražotājiem, kas ir iedomājušies, ka ir OK tirgot telefonus par tādu milzu naudu. Protams, zināmu māku šādu produktu mārketēšanā vajag, jo veselais saprāts cilvēkam tomēr traucē veikt šādus pirkumus.

    Es vairāk gribēju tajā teikumā pateikt, ka ir krietni lielāka nozīme tieši sakarīgiem budžeta klases telefoniem, jo tie ir tie, kurus lietos 90% cilvēku. Un te viss paliek pavisam sarežģīti, jo vajag gan pielasīt aktuālus dzelžus (lai telefons nav izmetams pēc gada), gan neapaudzēt tos ar dažādām mārketinga, izplatīšanas un atbalsta izmaksām. Tas, lūk, ir sarežģīti.

    Tadeušs Lopiņš
    07.11.2018 09:01

    Svarīgākais ir zīmols, piemēram, DiePhone ir pārņēmis Nokia stafeti lauciņā „Connecting people”, savukārt, piemēram, Samsung ražo šķiršanās telefonus – ir vairākas prasības tiesā pret Samsung, jo vīrs uzdāvināja sievai S9 modeli, bet sieva aizvainojumā iesniedza šķiršanās pieteikumu, kas radīja zaudējumus un morālas ciešanas vīram, kurš tos prasa atlīdzināt Samsung. Arī Youtube ir miljoniem klipu atrodami, kas notiek, ja meitenei uzdāvina Samsung telefonu. Nekas labs nenotiek – puņķi, asaras un naids līdz kapa malai. Tāpēc telefona izvēlē svarīgākais ir zīmols, tehniskie rādītāji un cena ir 666. vietā.

    Klāvs
    07.11.2018 14:22

    Zīmols jau nav pie vainas, šķiršanās ir neizbēgama, ja vīrs nesaprot, ko sieva vēlas, vai nu ņirgājas :D ,bet vieglāk jau ir, ja ir ,ko vainot.

    Kristaps Skutelis
    07.11.2018 14:57
    Reply to  Klāvs

    Man arī liekas, ka telefons nav noteicošais aspekts šķiršanās gadījumos :) Un ja ir, tad labāk arī šķirties laicīgi nekā dzīvot kopā ar šādu ķertu cilvēku.

    Bet ja runājam par tēmu, tad atkal mans novērojums ir tāds, ka arvien biežāk Samsung un nu arī Huawei dārgā gala telefoni tiek uzskatīti par kaut ko krutu un stilīgu. Tāpēc nevar teikt, ka tikai aifoni mūsdienās skaitās iekārojami.

    Krotow
    07.11.2018 18:47
    Reply to  Klāvs

    Telefons vnk bija pēdējais piliens. Taču notikums kā tāds ir amizants.

    Kristaps Skutelis
    12.11.2018 10:32

    Esmu izlozējis konkursa uzvarētāju, nosūtījis viņam e-pastu (pārbaudiet savas pasta kastes) un līdzko viņš atbildēs, izziņošu šī cilvēka vārdu. Paldies visiem, kas piedalījās konkursā! :)

    Reklāma