Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford Hannoveres izstādē atklās jaunās paaudzes savienotos un elektrificētos Transit komerctransporta modeļus

    Jaunākie raksti

    Ford nostiprinās līderpozīcijas Eiropas komerctransporta tirgū, no 2018. gada 20.–27. septembrim Hannoverē, Vācijā notiekošajā IAA Komerctransporta izstādē prezentējot jaunāko savienoto un elektrificēto Transit produktu paaudzi.

    Ford ir apņēmības pilns nodrošināt savienojamības sniegtos ieguvumus visos savos Eiropas komerctransporta līdzekļos. Uzņēmuma Hannoverē apskatāmie eksemplāri ietvers pilnu modeļu piedāvājumu ar iebūvētiem modemiem – sākot jau ar jauno divu tonnu Transit, kas autoizstādē piedzīvos pasaules debiju – plus jaunos Ford izstrādātos produktus, lai palīdzētu autoparkiem optimizēt savu darbību.

    Reklāma

    Ford inovācija komerctransporta jomā turpinās ar virkni elektrificētu produktu, ieskaitot Transit Custom hibrīdauto (PHEV), kas izstādē debitēs ražošanai paredzētajā veidolā, un jauno Transit ar šajā segmentā pirmo reizi iebūvēto 48 voltu vieglā hibrīda (mHEV) piedziņu.

    “Hannovere iezīmēs jaunas un aizraujošas Transit komerctransporta saimes ierašanos, kas ir ‘dzimuši savienoti’,” sacīja Ford of Europe Komerctransporta nodaļas ģenerālmenedžeris Hanss Šeps [Hans Schep]. “Uzlabota savienojamība un mūsu elektrificētie transporta līdzekļi, kas maina spēles noteikumus, sniegs jaunas un plašas iespējas, lai piedāvātu vērtību mūsu klientiem.”

    Jaunais Transit – augstāka produktivitāte, mHEV efektivitāte

    Jaunajā divu tonnu Ford Transit, kas tirgū tiks piedāvāts 2019. gadā, tiks piedāvāti vēl ekonomiskāki motori, augstāka kravnesība, iebūvēta savienojamība un modernizētas autovadītāja palīgtehnoloģijas, kā arī jauns un elegants priekšdaļas dizains un pilnīgi jauns salons ar paplašinātu kravas nodalījumu.

    Papildus uzlabotajiem 2.0 litru EcoBlue dīzeļmotoriem, kas nodrošina zemākas ekspluatācijas izmaksas, jaunā Transit pircēji automobiļos ar manuālo transmisiju varēs izmēģināt 48 voltu mHEV tehnoloģiju, lai vēl vairāk uzlabotu degvielas ekonomiju, sevišķi – braucot pilsētas režīmā. mHEV sistēma palēninājuma laikā saglabā enerģiju 48 voltu litija jonu akumulatorā un izmanto saglabāto enerģiju, lai palīdzētu nodrošināt motora piedziņu un elektrisko ierīču darbību.

    Transit Custom PHEV – nulle izmešu bez satraukuma par nobraukumu

    Ford inovatīvajam Transit Custom PHEV ir modernizēta hibrīda sistēma, kuras mērķis ir nodrošināt nulles izmešus līdz 51 kilometra (31 jūdze) nobraukumam, bet distances pagarināšanas nolūkā tam ir iebūvēts vairākkārt godalgotais viena litra EcoBoost benzīna motors. EcoBoost motors uzlādē iebūvētos akumulatorus garāku braucienu laikā starp uzlādes reizēm, nodrošinot autovadītājiem izcilu efektivitāti un elastīgumu, kā arī kopējo nobraukumu, kas pārsniedz 500 kilometrus (310 jūdzes).

    Hannoverē gala versijā apskatāmajam PHEV ir kompakts ar šķidrumu dzesējams litija akumulators, kas iebūvēts zem kravas nodalījuma grīdas, saglabājot visu mikroautobusa piedāvāto standarta kravas tilpumu. Automobilim ir pilnīgi jauns salona dizains no pēdējā Transit Custom, tajā skaitā lokālie informācijas displeji PHEV variantā.

    Ford telemātika un Ford datu pakalpojumi – palīgi autoparka pārvaldīšanā

    Ford Hannoverē izziņos divus jaunus savienotos autoparku risinājumus, kas izstrādāti struktūrvienībā Ford Smart Mobility. Šie produkti radīti, apvienojot informāciju, ko snieguši dažādās nozarēs strādājošu uzņēmumu dažāda lieluma autoparki, kā arī Ford padziļinātās zināšanas un kompetence par saviem transporta līdzekļiem un to datiem.

    Ford telemātika autoparku operatoriem nodrošinās tīmeklī bāzētu lietotni, kas piedāvās risinājumus, lai autoparku profesionāļiem palīdzētu uzlabot transporta līdzekļu izmantošanu, maksimizētu transporta līdzekļu pieejamību, optimizētu ekspluatācijas izmaksas un nodrošinātu autovadītāju pārvaldīšanu. Turklāt Ford datu pakalpojumi ļaus autoparku operatoriem strādāt ar pakalpojumu sniedzējiem – trešajām personām, lai piekļūtu oriģinālā aprīkojuma ražotāju (OEM) līmeņa transporta līdzekļa datiem, kas no transporta līdzekļa nogādāti tieši “mākonī” un izstrādātu savus iepriekš definētos autoparku risinājumus.

    Hannoverē iebrāžas jaunais Ranger Raptor

    Pēc iespaidīgās debijas Ķelnē notikušajā izstādē-gadatirgū Gamescom, jaunais Ranger Raptor Hannoverē tiks pirmo reizi atrādīts ar autobūvniecību saistītai auditorijai. Ford Performance patiesi entuziastiskam bezceļu braucējam izstrādātais maztonnāžas kravas auto pēc piedzīvojumiem alkstošajiem pircējiem Eiropā tiks piedāvāts 2019. gada vidū, un tas būs aprīkots ar Ford divu litru EcoBlue dīzeļmotora Bi-turbo versiju, kas attīsta 213 ZS jaudu un griezes momentu 500 Nm.

    Ranger dominējošo klātbūtni, ko sniedz automobiļa iespaidīgie izmēri un ekstrēmais stils, papildina unikāla Ford Performance šasija, kas pielāgota braukšanai lielā ātrumā pa bezceļiem un spējām pārvarēt jebkuru apvidu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    20.09.2018 08:28

    Dambim tāpat būs labāks buss :)

    Reklāma