Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla pārtrauc bezmaksas Supercharger uzlādes iespējas

    Jaunākie raksti

    Paziņots, ka elektrisko automašīnu ražotājs Tesla beidzot pārtrauc iespēju bez maksas veikt automašīnas uzlādi ar Supercharger lādētājiem. Iepriekš bija paredzēts, ka bezmaksas Supercharger uzlādes tiks pārtrauktas jau šī gada sākumā.

    Ja iegādāsies Model S, Model X vai Model 3 Performance, Tesla tev piešķirs 100 dolārus, kas izmantojami Supercharger uzlādes tīklā. Parastajiem Tesla Model 3 auto nepienākas pat šāds bonuss.

    Reklāma

    Nav arī nekāds brīnums, ka Tesla investori vēlas atteikties no bezmaksas bonusiem, jo Tesla vēl arvien nespēj uzrādīt nākotnes plānus, kur uzņēmums beidzot sāktu pelnīt. Tesla lielākā problēma ir nespēja saražot pietiekamu automašīnu daudzumu. Pircēji stāv rindā pēc Tesla automašīnām visai garās rindās. Tiek uzskatīts, ka Tesla Model 3 automašīnu ražošanas ātrums ir zem 2000 auto nedēļas laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš Vācietis
    18.09.2018 12:49

    Kaut kāds nepilnīgs tavs raksts:

    https://twitter.com/elonmusk/status/1041793769106853888

    Un rindā stāvēšana ir jebkuram pasūtījuma auto!

    P.S. par ražošanu
    Atšķirība tāda, ka piemēram VW saražo viņuprāt populāru komplektāciju golfam un tad piestumj pilnus stāvlaukumus, bet kad kāds grib dīzeli ar DSG, atpakaļskata kameru, apsildāmu vējstiklu, tā jāgaida vismaz 3 mēneši!

    Kas ir rentabli, saražot nenormālu kvantumu, ko pēc tam spiesti pa pašizmaksu tirgot, vai ražot to, kas ir pasūtīts?

    As
    19.09.2018 09:24

    Pagaidām izskatās,ka saražot pilnus stāvlaukumus un AR PEĻŅU,nevis pašizmaksu ir izdevīgāk pārdot, jo VW ir plusos,Tesla mīnusos

    Reinis Rozitis
    19.09.2018 09:53
    Reply to  As

    Salīdzināt jau var. bet nu tā jocīgi sanāk – uzņēmums, kas darbojas jau gandrīz gadsimtu (un tāpat kāpj uz grābekļiem, piem Phaeton un tagad ..) ar tādu, kurš reāli sācis kaut ko likt kopā pirms 5 gadiem (+ar vadītāju, kas taisa ugunsmetējus un uzpipē zalīti).

    Otrs, VW vēl ir priekšā dīzeļgeitas ķeska, kas varbūt nesaistās tieši ar ražošanas principiem, bet peļņu gan ietekmēs ..

    individs
    19.09.2018 10:17
    Reply to  Reinis Rozitis

    attieksme nevietā Tev pret Elonu, ugunsmetējs 24 stundu laikā nopēlnīja vairāk, kā puse Latvijas uzņēmumu, to pastāvēšanas laikā, zāli viņš pīpēja štatā, kur tas ir atļauts un ja Tev joprojām ir saglabājusies padomju idealoģija par marihuānu, kā narkotiku, ko lieto degradējušies cilvēki, tad ieteiktu Tev paskatīties uz pasauli plašāk un iegūt informāciju ārpus Delfiem.

    Reinis Rozitis
    19.09.2018 11:56
    Reply to  individs

    Tas bija tikai humors, nevajag tik ļoti iespringt uz visu un ja pats paskatītos “plāšāk”, tad komentārs ir par labu Teslai ..

    x
    19.09.2018 17:47
    Reply to  individs

    Man liekas Tev mazāk vajag pīpēt to zaļo, ja nespēj “filtrēt” kāda rakstīto…
    Tur pat zilonim skaidrs, ka rakstītais par “Teslu” ir kompliments un nevis otrādi…

    Jukums
    20.09.2018 21:57
    Reply to  As

    Ekonomikas eksperti, varbūt VW ir teju 100 gadus sens uzņēmums un Tesla knapi 20 gadus jauns uzņēmums, kuram jācīnās par vietu tirgū ar lielajiem koncerniem un tāpēc vēl nav peļņas?

    KKTK
    19.09.2018 15:20

    Pat paši VW nepēj noticēt, kāpēc cilvēkiem vēl jo projām vajag dīzeļgeitu savā pagalmā.

    LAN
    19.09.2018 07:20

    Tesla saražo aptuveni 1000 model 3 dienā.
    https://www.teslarati.com/tesla-model-3-production-surpasses-6k-per-week/
    Kā arī par uzlādes tīkla lietošanu vecajām Teslām tā maksa netiks iekasēta arī komerciāliem mērķiem (pirms kāda pus gada parādījās izmaiņas, kuras liedz komercklientiem izmantot uzlādes tīklu (attiecās uz jaunām automašīnām)).

    Reklāma