Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus nākamgad prezentēs televizoru

    Jaunākie raksti

    OnePlus noteiktās aprindās ir labi zināms kā pietiekami prātīgi nostrādātu viedtālruņu ražotājs. OnePlus viedtālruņi piedāvā flagmaņu cienīgu veiktspēju, bet maksā krietni mazāk. Tomēr telefoni nav vienīgās tehnoloģiju ierīces, kuras vēlas ražot OnePlus.

    Uzņēmuma izpilddirektors Pīts Lau (Pete Lau) OnePlus forumā ir paziņojis, ka šobrīd notiek jauna produkta izstrāde un tas ir OnePlus TV. Viņš skaidro, ka pēdējo piecu gadu laikā būtiski ir attīstījušas mākslīgā intelekta un 5G jomas un šī attīstība ļauj radīt jaunus un inovatīvus produktus.

    Reklāma

    Katru dienu mēs atrodamies četrās dažādās vidēs: mājoklī, darba vietā, transportā un kustībā. Tieši mājoklis ir pati svarīgākā vide un tajā sākam izbaudīt inteliģentās savienojamības labumus. OnePlus jauno produktu izstrādā ar jau ierasto OnePlus premium dizainu un audio/video kvalitāti.

    Kopš 2013. gada OnePlus ir izlaidis astoņus viedtālruņus un šajā laikā ir uzkrāta milzīga produkta izstrādes un izplatīšanas pieredze, kā arī vairāk nekā 5 miljonu biedru plaša komūna 196 valstīs un reģionos visā pasaulē. Pīts cer, ka zīmola fani iesaistīsies jaunā produkta izstrādē un testēšanā.

    Tas, protams, būtu vieglāk, ja OnePlus neatņemtu jaunajam OnePlus 6T modelim 3.5mm audio pieslēgvietu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Puika
    18.09.2018 21:53

    Jomajo!

    Reklāma