Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung sola deaktivizēt Galaxy Note9 Bixby pogu līdz septembra beigām

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā mēs publicējām jaunā Samsung Galaxy Note9 viedtālruņa apskatu un tajā es atzinu, ka tas principā ir vislabākais šobrīd nopērkamais uz produktivitāti vērstais Android viedtālrunis. Hei, tas šajā ziņā ir labākais viedtālrunis arī salīdzinot ar iPhone X! Tomēr ne viss ir perfekti arī Galaxy Note9 gadījumā.

    Apskatā es jau rakstīju, ka mani patiešām kaitina tas, ka nav iespējams deaktivizēt Bixby pogu un praksē tas nozīmē, ka Bixby ieslēdzas katru reizi, kad nejauši pieskaries pogai velkot telefonu laukā no kabatas. Tas ļoti kaitina, jo Bixby virtuālais asistents šobrīd ne tuvu nav gatavs stāties pretī Google Assistant vai citiem lielo tehnoloģiju gigantu asistentiem. Tas gluži vienkārši vēl ir pārāk zaļš un ikdienā nelietojams.

    Reklāma

    SamMobile blogs vēsta, ka Samsung Vācijas birojs Twitterī kādas diskusijas ietvaros ir paziņojis, ka uzņēmums plāno līdz septembra beigām piedāvāt iespēju atslēgt Bixby Galaxy Note9 slēgekrānā. Interesanta ir piezīme par slēgekrānu un tā liek domāt, ka gluži pavisam šo pogu atslēgt nevarēs. Bet nu labi, arī slēgekrāna salabošana būs pozitīvs notikums.

    Ja gribas urķēties un mēģināt atslēgt Bixby pogu paša spēkiem, pamēģini bxActions lietotni. Tā ne tuvu nav ideāls risinājums, bet kaut kādā mērā darbojas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    04.09.2018 10:01

    Bixby poga reāli kretinē, kad nejauši piespiež! Arī uz Note8 sākumā bija grūtības atslēgt, pēc tam varēja arī pogai piešķirt citu nozīmi (piemēram, fotografēšanas poga), bet pēc updeitiem šī fīča atkal pazuda! Tagad var tikai atslēgt!

    Reklāma