Web Analytics
More
    Reklāma

    Baltijas tirgū pieejams jaunais viedpulkstenis Fitbit Versa

    Jaunākie raksti

    Nēsājamo ierīču zīmols Fitbit izziņo viedpulksteņa Fitbit Versa laišanu Baltijas tirgū, kur tas būs pieejams lielākajās tirdzniecības vietās par 199,95€. Versa ir vieglākais tirgū pieejamais viedpulkstenis ar metāla ietvaru, tam piemīt moderns dizains, papildinātas veselības un aktivitātes mērīšanas funkcijas, baterijas darbības laiks 4 dienas un ilgāk, populārākās viedās funkcijas, kā arī savietojamība ar citām platformām – un tas viss par konkurētspējīgu cenu.

    Sākot ar šī mēneša sākumu ir pieejamas jaunās Fitbit iespējas:

    Reklāma

    • Ātrās atbildes: Android mobilo ierīču lietotāji var atbildēt uz ziņojumiem, izmantojot Fitbit Versa un Fitbit Ionic viedpulksteņus. Atbildēt uz SMS vai tādu ziņojumapmaiņas programmu, kā WhatsApp un Facebook Messenger ziņojumiem var ar piecām iepriekš sagatavotām ātrajām atbildēm, kas nepārsniedz 60 rakstzīmju garumu.
    • Sieviešu veselības mērīšana: Iespēja pieejama Fitbit aplikācijā, lai sekotu savam menstruālajam ciklam un simptomiem. Šī iespēja palīdz uzraudzīt ciklu, sasaistot to ar visaptverošu veselības un aktivitāšu datu ainu vienuviet. Veselības mērījumu datus varēs aplūkot Versa un Ionic ierīcēs.

    “Mēs ļoti priecājamies cilvēkiem visā pasaulē piedāvāt Versa pieredzi – tas ir ikvienam piemērots skaista dizaina viedpulkstenis ar papildinātām veselības un aktivitāšu mērīšanas iespējām, pieeju plašajiem globālajiem sociālajiem tīkliem un aprīkots ar viedajām iespējām, kas cilvēkiem šķiet vislietderīgākās, par pieejamu cenu,” stāsta Fitbit līdzdibinātājs un izpilddirektors Džeimss Pārks (James Park). “Mūsuprāt, viedpulkstenis Versa gūs plašu popularitāti un palīdzēs sasniegt augošajā nēsājamo ierīču kategorijā līdz šim neiesaistītu lietotāju segmentu.”

    Viedpulkstenis Versa darbojas ar Fitbit OS 2.0 operētājsistēmu. Jūsu ikdienas un iknedēļas veselības un aktivitāšu dati būs pieejami jebkurā laikā jaunā dizaina kontrolpanelī, kas sniedz uz aktivitāti orientētus uzmundrinājumus, padomus un ieteikumus, kā arī atbalstu, lai palīdzētu sasniegt jūsu mērķus. Viedpulkstenī iekļautas paplašinātas veselības un aktivitāšu mērīšanas iespējas, tostarp, personalizēti treniņi tieši ierīcē ar Fitbit Coach aplikāciju, izvērsti 24/7 PurePulse pulsa mērījumi, vairāk nekā 15 treniņu režīmi, kā arī automātiskais SmartTrack nopeldētās distances mērītājs ar ūdens izturību līdz 50 metru dziļumam un automātiski miega mērījumi.

    “Pateicoties jaunajām iespējām, viedpulkstenis Versa lietotājiem kļūs par dzīvesstila kompanjonu, kurš seko līdzi ikdienas aktivitātēm un sniedz vispārējas labsajūtas atbalstu,” stāsta Fitbit Reģionālais valsts vadītājs Centrālajā un Austrumu Eiropā Rārešs Florea (Rares Florea). “Pulkstenis ir veidots ar fokusu uz aktivitātēm, papildinot to ar veselības aspektiem, tādējādi palīdzot lietotājiem piekopt vispusīgu un veselīgu dzīvesveidu. Tādēļ, mūsuprāt, Versa ir viedpulkstenis, kas piemērots ikvienam.”

    Papildu jaunajām ātrajām atbildēm Android lietotājiem, viedpulkstenis Versa ir aprīkots ar visām nepieciešamajām viedajām iespējām, tostarp: aplikāciju, kalendāru, zvanu un SMS paziņojumiem no viedtālruņa; pieeju Fitbit augošajai App Gallery, kurā šobrīd pieejamas vairāk nekā 700 populāras zīmolu un Fitbit Labs aplikācijas, kā arī personalizējamas ciparnīcas; iespēju norēķināties bez maka ar Fitbit Pay funkciju, ko atbalsta vairāk nekā 60 bankas un karšu izsniedzēji 15 valstīs; ierīcē ir pieejama mūzika ar piekļuvi Deezer tīklam, kā arī personīgajiem atskaņošanas sarakstiem. Visas šīs iespējas papildina 4 dienu baterijas darbības laiks, un kā visas Fitbit ierīces, arī viedpulkstenis Versa ir savietojams ar Android, iOS un Windows ierīcēm.

    Fitbit Versa cena un pieejamība

    Viedpulkstenis Fitbit Versa ir nopērkams partneru mazumtirdzniecības veikalos visā pasaulē. Ierīce ir arī nopērkama internetā, mājaslapā Fitbit.com, kā arī lielākajos interneta veikalos – LMT, Lattelecom, RD Electronics un Euronics par ieteicamo cenu 199,95€ melnā krāsā ar melnu alumīnija ietvaru, pelēkā krāsā ar sudraba krāsas alumīnija ietvaru vai persiku tonī ar rozā zelta krāsas alumīnija ietvaru; aksesuāru cenas ir robežās no 29,95€ līdz 99,95€.

    Lai palīdzētu ģimenēm kļūt aktīvākām kopā, 2018. gada otrajā ceturksnī Fitbit plāno prezentēt savu pirmo bērniem paredzēto aktivitāšu mērītāju Fitbit Ace.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    madarasaule
    07.06.2018 13:51

    Gribat šīs ierīces apskatu? Kristaps solīja sarūpēt uz testu!

    Jānis
    07.06.2018 14:17
    Reply to  madarasaule

    Ok :)

    And-so
    07.06.2018 14:30
    Reply to  madarasaule

    Nūu labi, pierunāji :D

    svimart
    08.06.2018 00:14
    Reply to  madarasaule

    Kristaps nopūlējies lai sarūpētu uz testu a tu vēl kacini gribat… zēni….

    Mačo
    08.06.2018 08:06
    Reply to  madarasaule

    Un obligāti to vienu fizisko aktivitāti jāiekļauj testā, par kuru bija runa iepriekšējā pulksteņrakstā! ;)
    PS: Bildēt tikai ar Huawei P20, bez spoguļkameras! Sarunāts?

    Reklāma