Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izveidojis jaunu iPhone pārstrādes robotu Daisy

    Jaunākie raksti

    Apple izziņojis jaunu iniciatīvu vecu iPhone viedtālruņu pārstrādei – izstrādāts iPhone izjaukšanas robots Daisy. Nav nekāds brīnums, ka Apple izziņoja robotu neilgu laiku pirms Zemes dienas.

    Apple jau iepriekš bija izveidojis iPhone pārstrādes robotu Liam, bet Daisy ir uzlabots viedtālruņu izjaukšanas robota modelis. Jaunais Apple robots spēj izjaukt un nodot tālāk pārstrādei deviņus dažādus iPhone viedtālruņu modeļus. Daisy spēj pilnībā izjaukt 200 iPhone vienas stunda laikā.

    Reklāma

    Apple ziņo, ka gada laikā, pārstrādājot atgrieztās un novecojušās ierīces, iespējams iegūt zeltu 40 miljonu dolāru vērtībā. Apple no vecajām ierīcēm iegūst aptuveni tonnu zelta un pamatīgu apjomu ar citiem viedierīču uzbūvē izmantotajiem metāliem – varu, cinku, alvu, niķeli un sudrabu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    20.04.2018 11:20

    žēl ka nav video, arī avotā..gan jau ka kkur tālāk ir

    Kristaps Skutelis
    20.04.2018 11:54
    Reply to  Kartupelis3
    Kartupelis3
    20.04.2018 11:58

    PAldies. Nevar vnk īsti saprast vai tiešām iemet pa vienu galu to iphonu, un robots pats saprot kas pa telefonu, visu izdara un galā zelta stienis nāk, vai tas tik tāds palīginstrumentu kopums, kur tāpat pilns ar cilvēkiem vajadzīgs. KAs notiek ja tas telefons ir jau satraumēts- piemēram vai izdosies robotam nocelt tik eleganti to stikliņu, ja tur jau kārtīgs zirneklis priekšā?

    Savādāk īstenībā malači .. Tā ir nākotne – jau uzražot to visu draņķību tā lai forši jaucas ārā..

    digitalk
    20.04.2018 14:23

    nezinu, vai jāpriecājas par kruķiem, ja ģipsis netiek piedāvāts (rezerves daļas remontam).

    Reklāma