Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS strādā pie spēlēm paredzēta viedtālruņa izveides

    Jaunākie raksti

    ASUS oficiāli paziņojis, ka uzņēmums strādā pie speciāli spēļu entuziastiem paredzēta Android viedtālruņa. Pagaidām par ASUS spēļu viedtālruni nekas cits nav zināms. Visticamāk, ASUS dodas Razer viedtālruņa virzienā, jo Razer izdevies izveidot ļoti pieprasītu Android viedtālruni.

    Tiek pieļauts, ka ASUS spēlēm paredzētā viedtālruņa pamatā tiks izmantots ASUS ZenFone 5Z, kas saņēmis Snapdragon 845 procesoru. Razer Phone ir 120 Hz attēla atsvaidzes ekrāns, kas padara spēļu spēlēšanu vizuāli baudāmu. Xiaomi un Black Shark kopīgi veidotajam viedtālrunim pieejams speciāls aksesuārs, kas atvieglos spēlētāju ikdienu.

    Reklāma

    ASUS pēdējā laikā ļoti agresīvi darbojas datorspēļu entuziastiem paredzētā datoru komponenšu un aksesuāru tirgū, tāpēc spējīgs, bet arī salīdzinoši dārgs Android viedtālrunis no ražotāja nebūs nekāds pārsteigums.

    Xiaomi Black Shark

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wils
    17.04.2018 11:47

    Asus jau nav vienīgais, xiaomi tiko annonsējis Black Shark, nubia pēc 3 dienām izziņos Redmagic.

    Krotow
    17.04.2018 13:24

    Cerams, ka gatavais knibulis būs lietojams arī kā telefons. Viņu spēļu laptopu dizains rada nopietnas šaubas par to pārvietojamību :) Un būtu labi, ja tur caur dokstaciju varētu pieslēgt peli, klaviatūru un ārējo monitoru. Spēlēt FPS telefonā… es pamēģināju. Tas ir kaut kāds murgs.

    Janis Krukovskis
    17.04.2018 20:34
    Reply to  Krotow

    Krotow, ASUS ROG dizains jau nu noteikti ne mirkli nerada šaubas! Ja Tev 2.5-3kg ir smags vai nepārvietojams, nu tad grūti Tev ar geimingam paredzētiem notebookiem. :D

    Krotow
    17.04.2018 21:19

    Laptopos spēles nespēlēju jau 20+ gadus. Pa retam spēlēju lielajā datorā vai arī ir interesantākas nodarbošanās svaigā gaisā.

    Janis Krukovskis
    17.04.2018 21:49
    Reply to  Krotow

    Tas nemaina pēc būtības Tavu vērtējumu par ASUS ROG dizainu un pārvietojamību! :) Varbūt ir kaut kas, ko ASUS ROG var kritizēt un pārmest, bet noteikti ne dizaina problēmas vai masīvus dizainus. Tieši ROG piedāvāja geiming notebooku Zephyrus ar GTX1080, 2.5kg smagu un 2cm biezu. Un smagums jau arī dēl premium metāla korpusiem. Liela daļa parasto meinstrīma notebooku ir gan biezāki, gan smagāki ar visiem plastmasas korpusiem, nekā ASUS ROG.

    Reklāma