Web Analytics
More
    Reklāma

    ASRock grasās izlaist savu pirmo videokarti Phantom

    Jaunākie raksti

    ASRock parādījis nelielu video, kurā tiek reklamēta vēl neiznākusi Phantom videokarte. Phantom kļūs par ASRock pirmo videokarti, ja tā vispār nonāks līdz veikalu plauktiem.

    Baumas norāda, ka ASRock izmantos AMD Radeon tehnoloģijas savās videokartēs, bet precīzāka informācija par Phantom nav zināma. Tiek pieļauts, ka ASRock grasās izlaist videokarti, kas tieši paredzētas kriptovalūtu rakšanai, jo ražotājam jau ir H110 Pro BTC+ mātesplate ar 12 PCIe 2.0 x1 slotiem.

    Reklāma

    Šī nebūs pirmā reize, kad tiek izstrādātas speciāli kriptovalūtu racējiem paredzētas videokartes. Pagājušajā nedēļā Nvidia paziņoja par jaunu videokarti tieši kriptovalūtu racējiem, 2017. gada nogalē jau GIGABYTE izziņoja speciāli kriptovalūtu rakšanai paredzētu videokarti GV-NP104D5X-4G, kas papildus saņēmusi pielāgotu NVIDIA P104-100 kriptovalūtu rakšanas procesoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    19.03.2018 15:01

    Racējiem domātās “kartes” bija jāražo kā rakšanas moduļi bez video un tā arī jānosauc. Tam visam ar videokartēm vairs nav nekāda sakara.

    romasimenov
    20.03.2018 01:52

    Есть только один способ реальной экономии на электрике! Узнал об этом лайфхаке в статье опытного инженера-электрика http://bit.do/electroblog и пользуюсь уже пол года, счет на 50% меньше! Это легально, советую всем, кто не хочет переплачивать! 1

    Reklāma