Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia grasoties izlaist speciālas videokartes kriptovalūtu rakšanai

    Jaunākie raksti

    Vairāki avoti tīmeklī norāda, ka Nvidia grasās izlaist videokaršu sēriju, kas speciāli paredzēta kriptovalūtu rakšanai. Specializēta videokaršu sērija kriptovalūtu rakšanai būtu nedaudz lētāka par parastām videokartēm, jo tām nav jāuzstāda video izejas. Tādējādi Nvidia cer samazināt kriptovalūtu racēju vēlmi iegādāties spēlēm paredzētās videokartes.

    Baumas norāda, ka videokartēs tiks izmantotas tās pašas tehnoloģijas, kas atrodamas Nvidia Titan X un Xp, kā arī GeForce GTX 1080 Ti. Sīkāka informācija par Nvidia plāniem pagaidām nav zināma.

    Reklāma

    Pagājušā gada nogalē jau GIGABYTE izziņoja speciāli kriptovalūtu rakšanai paredzētu videokarti GV-NP104D5X-4G, kas papildus saņēmusi pielāgotu NVIDIA P104-100 kriptovalūtu rakšanas procesoru. GIGABYTE P104-100 ir tikusi pie 1920 tā dēvētajiem CUDA procesoriem un 4 GB GDDR5X atmiņas. GIGABYTE P104-100 ir 256 biti un tā izmanto PCI-Express 3.0 x16 pieslēgvietu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    K.K.
    16.03.2018 10:53

    Var kāds īsumā paskaidrot par kriptovalūtas rakšanu būtību – kas, ko, kāpēc?

    16.03.2018 11:01
    Reply to  K.K.

    Visa būtība – izpirkt spēļu videokartes lai tās pieaug cenā un normali čaļi nevar tās nopirkt pa adekvatam cenām. Maineri dzenā kartes dienu un nakti un tad kad sanaks ta ka rakt nav vairs izdevigi – pilns ss bus ar letam videokartem kuras nokautas pamatigi ar mainošanu. Un pedejais – elektribas dedzināšana bezjegā.

    wils
    16.03.2018 11:53
    Reply to  t830x

    “mūsu” just5 ar izpārdod tehniku

    KKTK
    16.03.2018 15:22
    Reply to  K.K.

    Ļoti izdevīgs bizness elektrības pārdevējiem.

    Krotow
    16.03.2018 19:19
    Reply to  K.K.

    Tā ir jaunā finansu piramīda, kas ir ļoti izdevīga procesoru, dārgā gala videokaršu, portatīvo elektrības ģeneratoru un elektroenerģijas tirgotājiem. iespējas nopelnīt – kā jau katrā finansu piramīdā. Kas nav pirmie tikuši pie šprices, uz tiem špricē no augšas.

    mihailalbertov
    16.03.2018 11:34

    3a oдну нoчь бpocить кypить нaвceгда? Лeгкo, нo eсть тoлько oдин мeтoд – http://bit.do/bezsigatet – вылeчит дaжe зaядлых кyрильщикoв! Я kypил 23 гoдa пo пaчкe вдeнь, но бросил без усилий за 1 день!

    Banans
    18.03.2018 22:25

    Drusk nokavējuši… Par kādu gadu? Vai vispār vēl kāds rok? Kripto jau ir izgājis no ‘modes.’
    :D Vēl nesen – gada sākumā ik uz stūra visi runāja, tagad klusums jo visi lielie biznesmeņi, kuri ieguldījuši naudu ir smagi aplauzušies…
    Ja salīdzina, tad Janvārī 1BTC grozijās ap 17k$, 2mēn velāk – Marta vidū, 1BTC maksā ap 7K$ :D Un kuģis vēl tik grimst…. un grimst… Kopā ar daudzu cilvēku cerībām :D :D :D

    Ehh.. Man te apkārt arī bij kripto fanātiķi, dienu no dienas varēju klausīties un meiģināja mani arī pielauzt iesaistīties tanī piramīdā.. ka būšu bagāts u.t.t….
    Visiem trīs purniem tagad uzprasot nu kur ta tā jaunā māja un jaunā mašīna no mega kripto dīliem, visi ar skumju seju tik kkādu ataisnojumu noburbina. :D ehh…. Ir aitas.. ir cirpēji!

    Guntis
    19.03.2018 07:57
    Reply to  Banans

    Pats esi bijis iesaistīts BTC?
    Es personīgi ap 40k esmu uz šā visa nopelnijis, ties gan ar “treidošanu”, nevis rakšanām, vai tā sauktajam piramīdām. (un tas viss ir tā savā ziņā hobija līmenī, lai gan bija grūti it sevišķi pašā sākumā).
    Pašreizējas svārstības ir pilnīgi normālas, ja godīgi būs vel lielāks kritums domājams 1BTC=3k un uz to pašlaik daudzi gaida.
    Ko tie Tavi kripto fānātiķi darija? Izkalusās, ka neko īzsti nav sapratusi un vienkārši cerēja uz lielo pikji:D

    Lapsinieks
    19.03.2018 09:03
    Reply to  Guntis

    un cik esi nomakasājis nodokļos? jācer, ka tavu ip adresi kāri jau apskata attiecīgās instances.

    x
    19.03.2018 09:16
    Reply to  Lapsinieks

    tās pašas instances, kuras kaut acī dur, bet neredz lielās shēmas, kurās valsts neiekasē simtiem, tūkstošiem reižu lielākas summas? jeb redz, bet neiekasē citu iemeslu dēļ?
    pirms brēkt ka atbalstu nemaksāšanu, reku mana atbilde – atbalstu nodokļu maksāšanu, bet ne to, kurā maksā tikai no varas attālinātie.

    Guntis
    19.03.2018 12:05
    Reply to  Lapsinieks

    Nav Jau viss iznemts, lielākā dala joprojām stāv bitkoin waletos, plus to naudu izmantoju tālākam treidingam.
    Iznēmu tikai, lai pārliecinātos, ka var iznemt😀
    Bet ja nopietni ar bitcoiniem treidojot var nopelnīt, tieši dēl svārstībām, ok tas nav viegli un ja man nebutu bijis labs skolotājs, tad nekas nebūtu izdevies😬 bet ir cilveki, kuri netic, bet nu, lai jau.

    Lapsinieks
    19.03.2018 12:19
    Reply to  Guntis

    bet Tu tak esi pieaudzis cilvēks un saproti, ka nopelnīt uz treidingu tikai var tad, ja ir pietiekams skaits cilvēku, ko var apčakarēt. Un aiz katra tā cilvēka ir ģimenes, bērni, muļķīgas cerības un sagrautas dzīves.

    Guntis
    19.03.2018 19:16
    Reply to  Lapsinieks

    Paga, pag ir jāsaprot arī tas, ka investiciju tirgus nav domāts fēniksa un tamlīdzīgu iestāžu apmeklētājiem. Neriskē ar naudu kuru nevari atlauties zaudēt! Vai arī sāc ar mazuminu. Tur jau ir tas BTC treidinga “skaistums”, ka ir iespējams izaugt ar mazuminu. Valūtu/akcijuju tirgos neviens, bez nopietna pikja nelien. Tur ir tie, kas zin uz, ko parakstās, vai tie kuri tur ir iemānīti visādu mahinatoru un mārketinga dēl.
    Mārketings nes vel lielāku postažu, ja mēs uz to tā skatāmies.

    marsinsh
    23.03.2018 09:30

    Exx, vilciens jau ir aizbraucis. Slimie ir nosvilinājuši vienu AES ar elektrību, uzcepuši daaaaudz labas videokartes… Drīz būs daudz lietotu, jau nocepinātu videokaršu …

    Reklāma