Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel varētu iegādāties Broadcom, kas savukārt grasās pirkt Qualcomm

    Jaunākie raksti

    Intel tā arī nav izdevies iespiesties viedtālruņu procesoru tirgū, kaut pirms pāris gadiem tika pat piedāvāti pāris Android viedtālruņi ar Intel Atom procesoriem. Intel esot viedtālruņu tirgus iekarošanas mēģinājumos izmetis vējā aptuveni 10 miljardus dolāru, bet 2016. gadā atmeta neauglīgo nodarbi.

    The Wall Street Journal ziņo, ka Intel atkal meklē ceļu pie viedtālruņu pircējiem, bet šoreiz Intel plānos ir iegādāties Broadcom mirklī, kad Broadcom būs nopircis Qualcomm. Šāds Intel plāns var neizdoties, jo valstu valdības un konkurences uzraugi var nepiekrist darījuma veikšanai.

    Reklāma

    Šobrīd cīņa par Qualcomm iegādi ir kļuvusi visai agresīva. Iepriekš Qualcomm ir oficiāli noraidījis pirkuma piedāvājumu no Broadcom, norādot, ka Qualcomm savu cenu novērtē būtiski augstāka par piedāvātajiem aptuveni 100 miljardiem dolāru. Broadcom atbilde uz atteikumu ir vēlme nomainīt daļu no Qualcomm valdes, lai jaunā valde piekristu Broadcom piedāvājumam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wils
    13.03.2018 12:39

    Nebūs.
    Baltais nams uzlicis veto darījumam, jo tas ietekmējot nacionālo drošību – https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/presidential-order-regarding-proposed-takeover-qualcomm-incorporated-broadcom-limited/

    Reklāma