Web Analytics
More
    Reklāma

    Vai drīkstu aizņemties tavu pārlūku kriptovalūtu rakšanai?

    Jaunākie raksti

    Tīmekļa vietne Salon.com uzsākusi piedāvāt lapas apmeklētājiem divas iespējas – apskati reklāmas, atslēdzot reklāmu bloķētāju, vai arī atļauj rakt kriptovalūtas, kamēr apskati tīmekļa lapas saturu. Ja atļausi rakt kriptovalūtas, tīmekļa vietne tiešām izmantos brīvos datora resursus.

    Tīmekļa vietnes informācija norāda, ka tā izmantos tikai niecīgu daļu no brīvajiem datora resursiem kriptovalūtu rakšanai. Iegūtie līdzekļi tiks izmantoti satura radīšanai un lapas attīstībai.

    Reklāma

    Jau iepriekš bija zināms, ka kriptovalūtu rakšana un īpaši kriptovalūtu rakšana slēptā formā var ietekmēt viedierīces akumulatora darbību. Tiek pat minēts, ka dažkārt kriptovalūtu rakšana var novest pie viedierīces sabojāšanas. Arī Salon.com izmantotais kriptovalūtu rakšanas rīks visai jūtami noslogos datoru.

    Vai ir droši no datu nozagšanas viedokļa ļaut izmantot savu datoru kriptovalūtu rakšanai? Pagaidām tiek uzskatīts, ka datu noplūdes ar šādiem rīkiem nenotiek, tomēr par to īsti drošs būt nevar.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    14.02.2018 09:21

    Man liekas, ka riktīgi jēdzīgi, it sevišķi tāpēc, ka tas ir atklāti un neslēpti. Man ar nebūtu žēl pāris % jaudas kursoram, jo saprotu, ka kaut kā jums pie naudas jātiek, bet uz tiem jūsu banneriem kaut kā galīgi neklikšķinās, nemaz nerunājot par kaut kā nopirkšanu caur tiem. Jātais startups, kas šo servisu varētu piedāvāt masveidā visām lapām, blogiem utt..

    Krotow
    14.02.2018 11:48

    Beigās būs tas pats kas ar TV, ko daudzi vairs neskatās 15 minūšu vai vēl garāku reklāmas paužu dēļ.

    Reklāma