Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony Mobile iezīmē Xperia Android atjauninājumu politiku

    Jaunākie raksti

    Sony Mobile ir viens no uzticamākajiem Android atjauninājumu piegādātājiem saviem flagmaņiem, tomēr uzņēmums nebija skaidri iezīmējis Android atjauninājumu politiku. No Android ražotājiem tikai Google Pixel viedtālruņiem ir uzticama Android atjauninājumu politika.

    Sony oficiāli izziņojis Android atjauninājumu plānus, kuros apstiprināts, ka flagmaņi saņems atjauninājumus un drošības labojumus divu gadu garumā kopš viedtālruņa iznākšanas. Vienlaikus gan ir arī atruna, kas nosaka, ka Sony var nepiegādāt atjauninājumus, ja tie bremzē viedierīces darbību.

    Reklāma

    Par vidējās klases Sony Xperia viedtālruņiem ir mazāka skaidrība. Tiek piesaukta viedierīces veiktspēja, kas var neatbilst Android nākamo versiju prasībām. Paziņots, ka Sony salāpīs Meltdown un Spectre ievainojamības esošajiem modeļiem: Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra, Xperia L1, Xperia XA1 Plus, Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra, Xperia L2, Xperia X Performance, Xperia X, Xperia X Compact, Xperia XZ, Xperia XZ Premium, Xperia XZs, Xperia XZ1 un Xperia XZ1 Compact.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    05.02.2018 11:33

    kaut kur jau šīs runas regulāri ir dzirdētas.

    Gariks
    05.02.2018 11:51

    Sony katru gadu prezentē jaunos aparātus februārī (MWC) un septembrī (IFA). Par februāra modeļiem bilde skaidra, bet kas notiks ar septembra modeļiem? Piemēram, vai 2016.gada septembra Xperia XZ saņems 2018.gada Android P?

    Reklāma