Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung kļūst par lielāko procesoru ražotāju pasaulē, iesaistās kriptovalūtu biznesā

    Jaunākie raksti

    Samsung ir pārtraucis Intel 25 gadus ilgo dominanci procesoru tirgū un nu tiek uzskatīts par pasaules lielāko procesoru ražotāju. Pagājušajā gadā Samsung procesoru divīzijas ieņēmumi bija 69 miljardi ASV dolāru, kamēr Intel – 62.8 miljardi dolāru.

    Var uzskatīt, ka Intel pilnībā nogulēja mobilo ierīču jomu, taču te der atcerēties neseno ziņu, ka Qualcomm pret uzņēmumu spēlēja netīru spēli. Samsung, savukārt, tieši koncentrējas uz mobilo ierīču procesoru un atmiņas čipu ražošanu, ko nodrošina daudziem mobilo telefonu ražotājiem, piemēram, Apple.

    Reklāma

    Tāpat Samsung cenšas nelaist garām kriptovalūtu trakumu un ir atzinis, ka izstrādā kriptovalūtu “rakšanas” procesorus (ASIC). Tiesa, plašāku skaidrojumu Samsung par šo produktu kategoriju pagaidām nesniedz.

    Runājot par šo gadu, Samsung plāno koncentrēt savu inženieru spēkus uz mākoņservisu, mākslīgā intelekta un auto tehnoloģiju attīstību. Telefonu jomā Samsung jau šogad plāno parādīt lokāmos displejus, kā arī attīstīt savu Bixby balss asistentu un 5G tehnoloģijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma