Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer Project Linda – klēpjdators ir Razer Phone dokstacija

    Jaunākie raksti

    CES 2018 norises laikā Razer ir parādījis pagaidām prototipa stadijā esošu Razer Project Linda klēpjdatoru, kas tēlo dokstaciju Razer Phone viedtālrunim. Razer Project Linda klēpjdatora darbība ir līdzvērtīga Samsung DeX dokstacijai – klēpjdatora smadzenes ir viedtālrunis.

    Razer Project Linda klēpjdatorā viedtālrunis arī strādā kā skārienpaliktnis, un ar viedtālruni arī nāksies ieslēgt Razer Project Linda klēpjdatoru, jo tam pašam nav ieslēgšanas pogas. Arī skaņu klēpjdators neizdveš, tam paredzēti Razer Phone stereo skaļrunīši. Visas idejas pamatā ir Android operētājsistēma, tāpēc klēpjdatoram ir Android Home poga un pat speciāla poga Google Assistant izsaukšanai.

    Reklāma

    Nekādus dižus brīnumus no Razer Project Linda klēpjdatora gaidīt nevajadzētu, jo tas vēl arvien ir Android operētājsistēmas ierīce. Šobrīd parādītais klēpjdators strādā tikai kā viedtālruņa ekrāna spogulis, nepiedāvājot gandrīz nekādu pievienoto vērtību. Razer Project Linda klēpjdatora prototipam ražotājs ir piešķīris 200 GB datu vietu mākonī, bet tas arī ir viss.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    10.01.2018 12:55

    pagaidām labākā redzētā dokingstacija, labāka par visādiem planšetu vāciņiem ar iebūvēto klavieri.

    Lapsinieks
    10.01.2018 13:30

    jap. interesanta ideja

    Reklāma