Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia 7 modelis Eiropā varētu būt gaidāms 2018. gada sākumā

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka Nokia (HMD Global) grasās jau pēc pāris dienām izziņot Nokia 7 viedtālruņa modeļa vispasaules versiju – viedtālrunis beidzot būs pieejams ārpus Ķīnas un citām Tālo Austrumu valstīm. Nokia 7 ir vēl viens vidējās klases viedtālrunis, kas īsti neatšķiras no Nokia 6 modeļa.

    Tāpat baumas norāda uz pavisam jauniem Nokia modeļiem – Nokia 8 (2018) un Nokia 9, kas tēmēs uz augstas klases viedierīču statusu, bet abi modeļi būšot visai dārgi, pārsniedzot 600 eiro cenu latiņu. Visticamāk, Nokia jaunumi gaidāmi CES 2018 norises laikā.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Nokia uzsāks jauno gadu ar atjaunotu Nokia 6 (2018) viedtālruņa modeli, kas jau paspējis nonākt pie Ķīnas viedierīču sertifikācijas izsniedzējiem. Nokia 6 (2018) fotogrāfijas vēl nav pieejamas, bet zināma aptuvena viedtālruņa tehniskā specifikācija. Nokia 6 (2018), visticamāk, saņems 5.5 collu ekrānu ar 2:1 (18:9) malu attiecību, Snapdragon 630 procesoru kopā ar 4 GB RAM un 32 GB atmiņu. Baumas norāda arī uz divām galvenajām kamerām, kādas jau izvietotas Nokia 8.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma