Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 5 ražošana pārtraukta, pieejami tikai noliktavu atlikumi

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu ražotājs OnePlus ir pārtraucis OnePlus 5 modeļa ražošanu, kas iznāca tikai jūnijā. Šobrīd OnePlus mājaslapā nopērkami tikai viedtālruņu aksesuāri, OnePlus 5 vairs nav pieejams, bet nesen izziņotais OnePlus 5T vēl nav nonācis pārdošanā.

    OnePlus 5 viedtālrunis meklējams vairs tikai lielajos tiešsaistes veikalos vai pie mobilo sakaru operatoriem.

    Reklāma

    Kāpēc OnePlus šādi izrīkojas jau otro gadu pēc kārtas? Visticamāk, it kā jaunie “T” modeļi (OnePlus 3T, OnePlus 5T) nav pietiekami liels atjauninājums, lai tos kāds izvēlētos iegādāties, kamēr pieejami pusgadu vecie viedtālruņu modeļi. OnePlus 3T pat pamanījās par niecīgiem uzlabojumiem paprasīt +10% klāt pie cenas. Vienlaikus OnePlus plāns ar jaunu modeli ik sešus mēnešus sasaucas ar Samsung stratēģiju – Galaxy S sērija pieejama pavasarī, rudenī pieejami Galaxy Note viedtālruņi, kas ir lielāki izmēros, bet izmanto tos pašus procesorus.

    OnePlus 5T saņēmis Qualcomm Snapdragon 835 procesoru kopā ar 6 GB vai 8 GB RAM. Prezentācijā OnePlus 5T nodēvēts par ātrāko viedtālruni pasaulē, pateicoties jaudīgam procesoram un OxygenOS (vēl arvien Android 7.1 Nougat). Nedaudz uzlabotas kameras – tagad OnePlus 5T ir 20 megapikseļu un 16 megapikseļu kameras (iepriekš bija 16+16 megapikseļi), ar f/1.7 27 mm objektīvu, elektronisko attēla stabilizāciju un fāzes nobīdes autofokusu. Akumulators palicis tas pats vecais – Li-Po 3300 mAh.

    OnePlus 5T 6 GB RAM + 64 GB versija maksās 499 eiro, 8 GB RAM + 128 GB versija maksās 559 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Forši
    21.11.2017 12:06

    Nu kā, jūs tak arī acīmredzami lasāt reddit, es biju ļoti izbrīnīts par jūsu OP5 labo atsauksmi, tajā nevienā vietā netika minēts fakts, ka ekrāns ir apmests otrādāk. Manuprāt viņus visus vajadzēja atsaukt, bet skaidrs ka tas uzņēmums nav pietiekoši bagāts.
    Izpārdeva brāķus ar želejekrānu, taisa 5T ar normālu, tāda ir atbilde.

    Kristaps Skutelis
    21.11.2017 12:10
    Reply to  Forši

    Kā tad nebija minēts fakts? OnePlus 5 apskata pirmajā rindkopā par to jau rakstījām https://kursors.lv/2017/08/11/oneplus-5-apskats/

    Krotow
    21.11.2017 12:15

    Ak tad Oppo arī nolēmis nogriezt tautai haļavu. Nu tad lai piedāvā arī oficiālo servisu šeit, nevis ar miroņa sūtīšanu pa pastu uz Tutarambu.

    Reklāma