Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespēja atbalstīt ROBO HUB robotikas nodarbības bērniem

    Jaunākie raksti

    Vai zinājāt, ka roboti tuvāko 20 gadu laikā atņems mums ievērojamu skaitu darba vietu? Jūs domājiet- tas noteikti neattiecas uz mani. Šoferi, pārdevēji, apkopēji un pat celtnieki- šie ir tikai daži ieraksti, kas neuzkrītoši izzudīs no profesiju klasifikatora. Roboti ir ļoti čakli, tiem nav nepieciešamas sociālās garantijas, tie neslimo un neiet atvaļinājumā.

    Vai pirms 20 gadiem Jūs būtu ticējuši stāstiem par skārienjūtīgajiem telefoniem un bezpilota droniem. Mēs visi saprotam, ka esam neatgriezeniska tehnoloģiju attīstības ceļa sākumā un jau tuvākā nākotne mums sola daudz interesantas pārmaiņas.

    Reklāma

    Ko varam darīt lai nepaliktu tehnoloģiju ēnā? Mums jāmācās iziet no komforta zonas. No telefona ir jāapmaksā stāvvietas un jānodod elektrības rādījumi. Mums ir jāiet pie pašapkalpošanās kasēm lielveikalā, neskatoties uz to, ka pārdevējs gaida pie blakus izejas. Mums ir jāmācās pašiem un jāmāca bērniem izprast kā strādā tehnoloģijas.

    Piemēram zināšanas par robotiku bērni Latvijā var apgūt daudzās skolās pēc stundām un robotikas skolā ROBO HUB. Tā robotikas skola bērniem vecumā no 3-12 gadiem. Nodarbību pamatā ir robotu konstruēšana, izmantojot LEGO education konstruktoru sistēmas, datorus un speciāli pielāgotu apmācību programmu.

    Bērnu izglītībā mums katram ir pienākums ieguldīt vislielākās pūles. Tieši viņi jau drīzumā radīs jaunās tehnoloģijas un mēs visi tās lietosim.

    Ja vēlies palīdzēt ROBO HUB attīstīties un apmācīt vēl vairāk jauniešus, nobalso par robotikas nodarbībām skolās: http://ej.uz/atsperiens-robo_hub

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma