Web Analytics
More
    Reklāma

    Google piegādājusi Pixel 2 XL viedtālruņus bez operētājsistēmas

    Jaunākie raksti

    Google šogad ir izdevies pilnībā sabojāt iespaidus par “vienīgajiem un īstajiem” Android viedtālruņiem Pixel 2 un Pixel 2 XL. Iepriekš jau bija zināms, ka Google gadījies nosūtīt pircējiem rūpnīcā izbrāķētus viedtālruņus, saņemtas sūdzības par Pixel 2 XL ekrānu kvalitāti. Par Pixel 2 un Pixel 2 XL problēmām pat varētu tikt uzsākta tiesvedība pret Google.

    Jaunākā informācija norāda, ka Google izdevies piegādāt vairākus Pixel 2 XL viedtālruņus bez uzstādītas Android operētājsistēmas. Pagaidām nav skaidri zināms, kā kaut kas tāds varēja gadīties, jo visi viedtālruņi tiekot rūpnīcā ieslēgti un pārbaudīti.

    Reklāma

    Pēc Pixel 2 XL parādās uzraksts “Can’t find valid operating system. The device will not start”. Google ļoti veikli uzsākusi viedtālruņu nomaiņu, tomēr vēl trakāk viedtālruņu biznesā gājis tikai vienu riezi pirms aptuveni gada, kad Samsung nācās atsaukt visus Galaxy Note7 viedtālruņus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Baradach
    03.11.2017 13:40

    varbūt čaļi no google izdomājuši iet samsung ceļu. izgāžot note7, interese par note 8 un to pārdošanas apjomi pārsnieguši jebkādas cerības)))

    wils
    03.11.2017 15:14

    Zinot, ka pirmā Pixel pārdošanas apjomi, priekš tādas kompānijas kā Google, ir pamazi, lai neteiktu smieklīgi – neoficiāli tiek lēst, ka pirmajos 8 mēnešos pārdoti ~miljons “pikseļu” – https://www.androidcentral.com/how-many-google-pixels-have-actually-sold-their-debut – ar modeļa noņemšanu no tirdzniecības Google tikai pazaudēs tirgu, jo nav citu alternatīvu – Samsung izgāza kaudzi naudas mārketingā, priekšā izbīdot Galaxu S un A sēriju.

    03.11.2017 18:56
    Reply to  wils

    Sēdēju un domāju… Tīri no cenas un ieguvumua attīstības Pixel/Nexus vietu ieņēmis OnePlus. Ne pārāk labās kameras un viduvējā akumulatora dēļ man OP5 šausmīgi atgādina savulaik tik populāro Nexus 4.

    P.
    03.11.2017 22:06
    Reply to  Artis Ābols

    Nē, nebūs foršs salīdzinājums.
    Nexusiem bez cenas/performances bija vienmēr nodrošināti jaunākie updeiti pa taisno no Googles. OnePlus šajā ziņā ir kauna traips.

    03.11.2017 22:13

    Un kur problēma? Ņemam Odin un iepumpējam aparatā Windows 10 priekš Desktop tfu Android :D

    Lapsinieks
    04.11.2017 22:26
    Reply to  t830x

    nu izvirtulis…

    Reklāma