Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung šogad varētu iepazīstināt ar Bixby 2.0

    Jaunākie raksti

    Samsung digitālajam asistentam Bixby īsā dzīve nav bijusi viegla. Sākotnēji Bixby atnāca kopā ar Samsung Galaxy S8 sērijas viedtālruņiem, bet tobrīd Bixby trūka vairākas būtiskas iespējas. Pēcāk Samsung uzsāka riņķa danci ar Bixby pogas aktivizēšanu un pogas iespēju maiņu Galaxy S8 sērijas modeļiem.

    Sagaidāms, ka Samsung nākamās nedēļas vidū izziņos Bixby 2.0 atnākšanu. Bixby 2.0 uzlabos sadarbību ar trešo pušu servisiem, kā arī Bixby 2.0 nonāks arī citās ierīcēs, ne tikai viedtālruņos.

    Reklāma

    Bixby ir viens no jaunākajiem digitālajiem asistentiem tirgū. Google Assistant, Apple Siri un Amazon Alexa jau gadiem bijuši pieejami viedtālruņos, planšetdatoros un arī dažādās citās ierīcēs. Google Assistant pēdējo pāris mēnešu laikā saņēmis pamatīgu grūdienu, nonākot vairākās mājas elektronikas ierīcēs. Visticamāk, Bixby 2.0 arī nonāks Samsung ledusskapjos, cepeškrāsnīs un veļasmašīnās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    13.10.2017 09:16

    Žēl, ka produkti no ledusskapja līdz cepeškrāsnij tāpat pašam būs jāpārvieto… :)

    Skābene
    13.10.2017 09:50

    Ko gan tas bixby dos ledusskapim!?
    Latviski nerunā, man ar ledusskapi runāt angliski būtu stulbi!Un ja pat šis runātu latviski, diez vai spētu atbildēt vai piens ir svaigs vai jau ieskābis! :)

    fake
    13.10.2017 10:16
    Reply to  Skābene

    Varēsi pajautāt leduskapim vezerforekāstu un pēc 10 sekundēm ledusskapis pateikts, ka nevar noteikt tavu lokeišanu, jo neesi eneiblojis setingos.
    Bet pēc būtības iet prasīt leduskapim laika prognozi vispār ir diezgan ērmīgi

    Lapsinieks
    13.10.2017 11:40

    ja esot veikalā ledusskapis, kafijas automāts vai veļasmašīna (vai pods) padod ziņu, ka jānopērk piens, kafija, pulveris un točpapīrs – kālab ne?

    Krotow
    13.10.2017 11:47
    Reply to  Lapsinieks

    Traki būs kad viedpodam aizmirsīs uzstādīt pareizo laika zonu un paredzētais kluča likšanas laiks pa īstam realizēsies nakts vidū gultā.

    Skābene
    13.10.2017 16:54
    Reply to  Krotow

    Trakāk ja nenolaidīs ūdeni! :)

    x
    13.10.2017 11:57
    Reply to  Lapsinieks

    veiks pasūtījumu, kad infrastruktūra tam būs gatava.
    veikalā, jeb drīzāk – noliktavā, sagatavos tev kasti ar ledusskapja un iepriekš arī tevis paša atzīmētajiem produktiem, atgādās līdz mājai (robotauto, drons vai teleports) un ievietos pārtikas saņemšanai paredzētajā vietā. daudzstāvu torņos iekšējā piegādes sistēma kasti pa tiešo iegrūdīs dzīvoklī. nu un tad arī nebūtu prātīgi, ka piens un barojošā protoplazma ar vistas garšu mētājas ārpus ledusskapja – mājas roboteļi to ielādēs aukstumskapī.

    KKTK
    14.10.2017 17:10

    Vienīgais viedais solis no l-skapja puses būtu neļaut vērt vaļā durvis, ja pie tā pienāk kāds, kas pēc viedās aproces domām nav veicis pietiekošu aktivitāšu skaitu. Un naktī vispār l-skapis neveras vaļā.

    x
    15.10.2017 11:14
    Reply to  KKTK

    aha, īpaši no rīta – ledusskapis noburkšķ tu slinķi esi darījis neko veselas astoņas stundas, tagad ej un izkusties, bet ātrāk kā pirms 3st. atpakaļ nenāc)
    vēl ir medikamenti, kas glabājami vēsumā. cilvēks paēd un pēc 20min. vajag izņemt pudelīti ar pilieniem. tāpēc visi tie viedumi būs tikai ar ieteikuma raksturu.

    Usinss
    15.10.2017 22:30
    Reply to  x

    Nu ir ledīši ar mazajām durvīm,kurās var pēc nfc ļaut atvērt tikai pieaugušajam savas devas vai bērna devas izsniegšanai. kur problēma? :D

    Reklāma