Web Analytics
More
    Reklāma

    LG uzstādīs Google Assistant gandrīz 90 mājas ierīcēs

    Jaunākie raksti

    Viedās mājas aprīkojums tikai turpina augt, turklāt tas notiek sprādzienveidīgi. Tikko Bose izziņoja QuietComfort 35 II austiņas ar iebūvētu Google Assistant, bet LG grasās tuvākajā laikā izlaist 87 mājas ierīces, kurās iebūvēts Google Assistant. Viedās mājas ierīces būs pārvaldāmas ar LG SmartThinQ lietotni, kas pieejama Android un iOS lietotājiem.

    Iebūvētu Google Assistant saņems veļasmašīnas, veļas žāvētāji, krāsnis, ledusskapji, trauku mazgājamās mašīnas un pat putekļu sūcēji. Atliks vien pateikt “OK Google, preheat the oven”, lai viedā LG krāsns pati uzsāktu sildīt, kamēr tu mīci mīklu pīrādziņiem. LG Smart Ecosystem pratīs sadarboties arī ar Amazon Alexa.

    Reklāma

    LG SmartThinQ lietotne ļaus jebkurā mirklī ieslēgt veļas mazgāšanu vai gaisa kondicionieri, pat neatrodoties mājās.

    LG jau šobrīd uzsācis Latvijā pirmā viedā ledusskapja pārdošanu, kura saturu var redzēt, neatverot durvis. InstaView Door-in-Door modelis aprīkoti ar spoguļstikla paneli, kas izgaismojas, pie tā divreiz pieklauvējot, un ļauj apskatīt ātrās piekļuves nodalījumus neatverot durvis, tāpēc tiek samazināti aukstā gaisa zudumi, taupīta elektroenerģija un pārtika saglabājas svaiga ilgāk. Ledusskapis vadāms ar LG SmartThinQ lietotni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma