Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 6 varētu būt gaidāms jau 2018. gada pirmajos mēnešos

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka šajā gadā OnePlus negrasās izlaist OnePlus 5T modeli, kas nedaudz uzlabotu esošā OnePlus 5 viedtālruņa tehnisko specifikāciju. OnePlus 5T vietā varam gaidīt jaunu OnePlus 6 modeli, kas sagaidāms nākamā gada pirmajos mēnešos.

    2016. gada novembrī OnePlus izlaida OnePlus 3T viedtālruni, kas bija uzskatāms par OnePlus 3 modeļa nelielu atjauninājumu. Diemžēl OnePlus 3T dzīve bija īsa, jo jau pēc pusgada OnePlus izziņoja OnePlus 5 viedtālruni.

    Reklāma

    OnePlus 3T atnesa nedaudz jaunāku procesoru (OnePlus 3 bija Snapdragon 820, 3T modelis saņēma Snapdragon 821), tika uzlabota pašiņu kamera (8 megapikseļus nomainīja 16 megapikseļi) un arī akumulatora ietilpība pieauga par 400 mAh. Cena arī auga par 10%.

    OnePlus 5 laikam nav tik vienkārši piedāvāt atjauninājumu – Qualcomm neko labāku par Snapdragon 835 nepiedāvā, operatīvā atmiņas apjomu diez vai ir jēga audzēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    03.10.2017 16:18

    Diemžēl sakarā ar pārāk pieaugošo cenu šis “brands” ir palicis neinteresants. Citiem vārdiem sakot price/performance vairs nav tā kas bija ziedu laikos.

    Kristaps Skutelis
    03.10.2017 19:21
    Reply to  LOOK

    Kā zināt, ka telefona ražotājs ir nofeilojis un nav spējis radīt ierīci ar būtisku pievienoto vērtību? Vienkārši. Ja pieaugot tās cenai liela daļa pircēju aci nepamirkšķinot pārmetas uz citu, lētāku produktu.

    zais
    04.10.2017 09:29

    Vēl dzīvoju ar OP2 un nejūtos izmisis. Vienīgais, kas līdz ar OP5 iznākšanu man iedūra sirdī, ka tika pārtraukts iepriekšējo modeļu atbalsts. Ne programmatūras atjauninājumu, ne vairs aksesuāru (izņemot, kaut kur pie citiem tirgotājiem).
    Ja šāda ir notikumu attīstība, es pagaidīšu OP6 un tad izdomāšu, vai man to vajag.
    Kas, jūsuprāt, ir lētāka un kvalitatīvāka alternatīva? Xiaomi?

    Reklāma